Wpis z mikrobloga

Właśnie otrzymałem maile z #neonet o akceptacji zwrotu produktu. Oczywiście pozycje na fakturze są oddzielne. Zakup z 26.01. Zdaje się, że poszli po rozum do głowy.
#ps5
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SpiderFYM: jak odesłałem im część zamówienia z 21-go stycznia to też dopiero po otrzymaniu gier i pada się spruli, że nie ma konsoli - ale ich wyjaśniłem tym samym mailem co poszedł do zestawów z 26-go. Czekam tylko na odpowiedź aczkolwiek gry wysyłam i tak dzisiaj, bo nie chce mi się z tym siedzieć przez cały weekend xD
  • Odpowiedz
@patoologiaa: @bartush: w mailu jest taki punkt:

5. Zwrot świadczenia ze strony Sklepu nastąpi do 10 dni od dnia otrzymania towaru przez Dział Reklamacji.

Proszę o przekazanie na adres mailowy zwroty@neonet.pl numeru rachunku bankowego, na który ma zostać dokonany zwrot zapłaconej kwoty. W treści maila proszę o podanie numeru zamówienia oraz danych niezbędnych do dokonania przelewu.

Taka dyspozycja musi wpłynąć z adresu mailowego podanego w zamówieniu internetowym (jeśli
  • Odpowiedz
@Mazurskimazur: HALO POLICJA? CHCIALEM PRZYCEBULIC I MIEC WYMARZONA KONSOLE DO SPRZEDANIA JAKIEMUS FRAJEROWI ZA 3000 ALE NEONET NIEPOZWALA MI ZWROCIC GIEREK DOLACZONYCH DO ZESTAWU MIMO ZE WIEDZIALEM IZ JEST TO BUNDLE I NALEZY ZWROCIC CALOSC ZAMOWIENIA. PROSZE O POMOC, MOJA JANUSZERKA NIE ZNA GRANIC ZARAZ WYBUCHNE!!!
  • Odpowiedz
@Mazurskimazur: Ja mam zamówienie z 21.01 i odpisują mi o tym śmiesznym regulaminie, który obowiązuje zamówienia od 25.01 xD Dzisiaj wysłałem do nich zwrócone gry, zobaczymy co będzie
  • Odpowiedz
@jakubiak-patryk: mam przyjęcie zgłoszenia zamowienia z 21.01 a odstąpienie składałem 25.01, do każdej pozycji dostałem email jak poniżej i instrukcje co robić

Szanowni Państwo,

Niniejszym potwierdzam przyjęcie oświadczenia o odstąpieniu od umowy sprzedaży o nr 01S/00...... /2021.

Poniżej przesyłam szczegółowe informacje dotyczące realizacji zwrotu towaru - Gra PS4 The Last of Us 2.
  • Odpowiedz