Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +653
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
piip5 +624
300km/h na ekspresówce. kolejne majtczaki jeżdzą każdego dnia po ulicach i jeszcze się tym publicznie chwalą. Można to jakoś gdzieś zgłosić? Coś z tym zrobią w ogóle jak nie jest wiadomo kto dokładnie odpowiada za ten profil?
#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie
#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie
Cała historia rozjechania tego #melvincapital oczywiście jest piękna, ale to w tym momencie jest już h----d ¯\_(ツ)_/¯ ciężko to dobrze rozegrać
#trading #nyse #usa #finanse #gielda
bo jutro gruby musi skupić akcje
a jak ich nie skupi to się wywali i sobie głupi ryj rozwali
zobaczymy ile ludzi chce zapłacić (nie sprzedając akcji) za zobaczenie tego cyrku
nie mam wglądu do amerykanskich notowań by zobaczyć woluminy i ilości zleceń.
więc jutro zobaczymy.
i tak jak napisałem wyżej. chodzi o to że jutro grubas musi oddać akcje. jak nie odda to nie wiem. zbankrutuje? ludzie chcą to zobaczyć.
@ksiezyc_w_siatce: Nie musi.
@ksiezyc_w_siatce:
nie wiem jak to tam jest prawnie rozwiązane. czy sprawy trafią do sądu? zobaczymy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ksiezyc_w_siatce: Ale co mam przybliżyć? Nie mają takiego obowiązku.