Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Czy znajdzie się tu wymiatacz który jest w stanie przerobić pliki frm z angielskiego na polski? Udało mi się zdobyć z angielskiego tłumaczenia Olympus 2207, ale ja kompletnie nie mam skilla graficznego. Dla ułatwienia mogę wyciągnąć pliki bmp z frm. Chodzi o pewne elementy interfejsu, które są grafiką a nie zwykłym tekstem pobieranym z pliku tekstowego.

W ostateczności interfejs będzie po angielsku ¯\_(ツ)_/¯
#fallout #falloutmod
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy znajdzie się tu wymiatacz który jest w stanie przerobić pliki frm z angielskiego na polski? Udało mi się zdobyć z angielskiego tłumaczenia Olympus 2207, ale ja kompletnie nie mam skilla graficznego.

@Kubeusz89: Ja się tym zajmowałem dawno temu. Przerabiałem grariki do spolszczenia RP ale k----ł. Ostatnio jak miałem się zająć czymś podobnym to za cholerę nie chciały mi działać narzędzia pod nowymi systemami. Miałem się tym zająć potem ale
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kryspin013: hmm to musiałbym obczaić, na nma mam kontakt z gościem który edytował grafiki do angielskiej wersji. A gimp niewiele mnie ratuje bo ja nie mam umiejętności graficznych aby zrobić sensowne grafiki :D
  • Odpowiedz
hmm to musiałbym obczaić, na nma mam kontakt z gościem który edytował grafiki do angielskiej wersji. A gimp niewiele mnie ratuje bo ja nie mam umiejętności graficznych aby zrobić sensowne grafiki :D

@Kubeusz89: Chciałbym ci napisać że mógłbym z tym pomóc i może w końcu bym siadł też do grafik, które obiecałem szponowi xD ale nie chcę się deklarować i tym bardziej nie na teraz tylko jak już to luźnie
  • Odpowiedz