Wpis z mikrobloga

Dlaczego słuszna obserwacja, że protesty przez ekstremizm ich liderów wzmacniają #pis, a ich medialny i propagandowy niewypał będzie na niekorzyść PiSowi skutkuje wściekłym atakiem i oskarżaniem o bycie pisowskim trollem (sic!) ludzi bezrefleksyjnie popierających #protest?
Przecież ewidentnie po pierwszej fali protestów PiS złapał drugi oddech. Strukturalne problemy, które wytworzyły ich nieudolne rządy w dobie pandemii będzie miało swoje skutki podczas następnych wyborów.
Co w tym trudnego?
  • 12
@Rezurekted: Co Ty #!$%@? xDDD PiS od momentu orzeczenia TK i wybuchu protestów odnotował największe spadki poparcia od czasów afery ze SKOKami, a Ty mówisz od drugim oddechu XD Jak mozna byc tak politycznym analfabetą XD
@rwL_: Ciekawe, bo osoby, które zajmują się tym zawodowo twierdzą, że PiS przez pandemię tracił, aż do momentu, w którym ogłoszono wyrok TK. A teraz mamy powtórkę z rozrywki. Zalecam wyjście ze swojej bańki i spojrzenie na sprawę szerzej.
@Rezurekted:

osoby, które zajmują się tym zawodowo twierdzą, że PiS przez pandemię tracił, aż do momentu, w którym ogłoszono wyrok TK

Instytuty prowadzące sondaże właśnie pokazują, że tak nie jest XD Ale Palade ci napisał coś zupełnie niezgodnego z rzeczywistością, więc łyknąłeś jak pelikan, no bo on się przecież tym zajmuje zawodowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zalecam wyjście ze swojej bańki i spojrzenie na sprawę szerzej

I
@rwL_: Mówiąc o osobach zajmujących się zawodowo akurat nie miałem na myśli Palade.

I mówi to ktoś, kto powołuje się na jakiś wpis na Twitterze, zamiast na realne wyniki sondaży XD

Przecież on właśnie powołuje się na sondaże i na ich podstawie stworzył wpis. Człowieku, ogarnij się. Jesteś zacietrzewiony.
@Rezurekted:

Mówiąc o osobach zajmujących się zawodowo akurat nie miałem na myśli Palade.

Jego tweet to jedyne na co się powołałeś w tym wpisie, więc wypadałoby przytoczyć jakieś fakty na poparcie swojej tezy, bo póki co wyglądasz na zwykłego trolla. Skoro piszesz głupoty niezgodne z rzeczywistością, a ten tweet to twój jedyny argument, to skąd miałem wiedzieć co miałeś na myśli? Naucz się dyskutować.

Przecież on właśnie powołuje się na sondaże