Wpis z mikrobloga

@Whiskas92 kurna typie omijaj szerokim łukiem autocross
Też miałem blisko, też robiłem tam kat A
I skończyło się chyba na 20 dodatkowych godzinach z Moto w innej szkole bo instruktorzy w autocross mieli we mnie #!$%@?. Tym bardziej stwierdziłem że byli słabi jak zobaczyłem poziom konkurencji.
Dodatkowe godziny miałem w OSK efekt i byłem zadowolony
  • Odpowiedz
@Whiskas92: 13 lat temu robiłem kurs w Autocrossie bo był za płotem mojego liceum i instruktor-cham na odchodne mi powiedział, że nigdy nie znam egzaminu. Poszedłem, uwaliłem. Dziadek załatwił mi 3 dodatkowe godziny u swojego 65-letniego kolegi instruktora, który mnie uspokoił, że wszystko umiem, poszedłem drugi raz, zdałem i przez 13 lat przejechałem samochodem 30 państw na trzech kontynentach.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szczypek45: @DerMitteleuropaer: dobrze wiedzieć... No to pozostanie auto lekcja :p
Zapomniałem napisać, że w sumie chce robić to prawko bo nie jeździłem nigdy motocyklem i chciałem się nauczyć, kat. B ponad 10 lat mam i sporo jeżdżę
@Ponc3k: jeszcze chwilę tutaj zostanę, ale powoli do zmiany trzeba się przymierzać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Whiskas92: Hej. Ja robiłem w NITRO kilka miesięcy temu i zdalem za pierwszym razem. Też wcześniej nie jeździłem w ogóle na moto. Sama szkoła ok, plac manewrowy kiepski ale jak na nim się nauczysz jeździć to na gladziutkim w WORD nie powinno być problemu.
  • Odpowiedz