Wpis z mikrobloga

@Fraagles: Cena będzie spadać coraz bardziej. Po zapowiedziach, że to będzie super nawigacja rowerowa z wieloma funkcjami treningowymi wyszedł klops. Sam zacierałem na niego ręce.

Recenzje użytkowników, w tym jednego Mireczka pokazują jest prawdziwe oblicze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Baczy: Z grupy Gravel Bike Poland. Wydaje mi się, że nie jest tak źle.
Bryton Rider 750
Test, Recenzja, Opinia
Zanim pojawią się profesjonalne testy urządzenia, napiszę w kilku słowach czego można spodziewać się po Bryton 750 - użytkuję od tygodnia, a przesiadłem się z Bryton 450
- uruchomienie urządzenia 10sek
- łapanie satelity od 30sek
  • Odpowiedz
@Fraagles: Co nie zmienia faktu, że do wyznaczania szlaku, powrotu na niego czy zmianę potrzebne jest podłączenie z telefonem, który ma zasięg sieci telefonicznej co jest karkołomnym rozwiązaniem i z mojej strony to przeważyło na rezygnacji z zakupu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@micelangeloB: ale to musi być zasięg GSM czy GPS w telefonie? Fakt, że ja aż tak się nie zapuszczam, bo nie mam czasu, ale dziwne rozwiązanie, tym bardziej, że jak rozumiem starszy model 860 działa niezależnie od telefonu?
Cholera, może było brać 860...
  • Odpowiedz
@Baczy: 2/3 recenzji to nawigowanie bez telefonu i shimano steps :( reszta to wrzutka z prospektu. Słaba ta recenzja :(( @BrokenReed imo mogłeś się postarać. Szczególnie, ze dystrybutor nie reklamuje tego jako nawigacji, ale jako komputer rowerowy. Na swojej stronie tez napisali: Rider 750 umożliwia nawigację online, zapewniając pełne wsparcie dla systemu satelitarnego GNSS.
Zwróciłbym uwagę na zapis: nawigacja online, a nie offline ;)
  • Odpowiedz
@DejwiD: Prawdopodobnie dla tego, że mój film nie jest recenzją tylko kilkoma słowami, które sam chciałbym usłyszeć przed zakupem. Rozumiecie... Parę rzeczy, które czasem sprawiają, że tak jak @micelangeloB rezygnujesz, albo świadom kupujesz i cieszysz się z produktu, a nie wkurzasz na rzeczy które sam odkrywasz.
  • Odpowiedz
@DejwiD: To nie recenzja, tylko kilka słów. Po rozmowie z Dystrybutorem i wyjaśnieniu wszystkich kwestii i wątpliwości pojawi się pełna recenzja. To będzie dłuuugi materiał, bo spędziłem nad Riderem 750 już łącznie ponad 100h i mam na jego temat 3 str. A4 notatek, o których jeszcze nie wspomniałem w materiale.
  • Odpowiedz
@Fraagles: Dziś odbyła się rozmowa z dystrybutorem i mam już wszystkie informacje do kompletnego materiału. Na chwilę obecną powstało 27 min nagrania które muszę poszerzyć o kilka nowych informacji i gotowy materiał opublikuję najprawdopodobniej w czwartek późnym wieczorem. Do tego czasu służę pomocą w odpowiadaniu na wszelkie pytania.
  • Odpowiedz