Wpis z mikrobloga

Ja p------ę, mirki, to się nie wydarzyło naprawdę xD W nagrodach za SB trafiłem PRIME Rio Ferdinand. Nie mam słów. Miałem iść spać, ale tak się podnieciłem, że nie wiem, czy zasnę xD

EDIT: Miałem SIlver 1, 2 paczki Jumbo Premium Gold Pack (mam angielską wersję fify i web-appa).
#fut
FanRuskichPierogow - Ja p------ę, mirki, to się nie wydarzyło naprawdę xD W nagrodach...

źródło: comment_1611533947E0XjsFILMfIokwLr3SCYpn.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FanRuskichPierogow: u mnie gowno ale juz sie przyzwyczailem, bo za skonczenie dwoch lig dzisiaj najlepsze co trafilem to zeton draftu, 2 winy zrobilem w nim poki co, moze cos paczki z draftu dadzo...
toty grind leci na pelnej majac 3k monet na koncie i kombinujac karty i coinsy jak sie tylko da xD
  • Odpowiedz
@FanRuskichPierogow: no to z zaskoczenia zawsze cie biora, myslisz ze jak trafilem ben yedera czerwonego w czwartek to sie nastawialem na cokolwiek?xD mowie se, a otworze te picki, trafie te gowno co zwykle to moze bedzie juz w klubie 5 na kolejny przepal 83-86 a tu az mnie zamurowalo xD
sprawdza sie teza, ze najlepsze trafy sa gdy czlowiek ma w------e i sie kompletnie tego nie spodziewa
moje wlasne przyklady?
  • Odpowiedz