Aktywne Wpisy

Mehhhhhhh +217

daretti877 +7
#gielda udało sie komuś z kapitału 20 000 zl dojść na giełdzie do jakis sensownych kwot i wyjść z biedy? Jestem podłamany brakiem efektu skali i klepaniem biedy
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Planuję kupić sobie pad do PC. Wiem, że ten ze zdjęcia jest do Switch, ale podobno działa również z komputerem.
Obliczyłem, że taniej mnie wyjdzie kupić taki kontroler niż gry, bo konsolę mam, ale też nie chodzi o kasę, a o miejsce, powoli nie mam już gdzie tego wszystkiego trzymać. Pad jest nie dostępny do kupienia, ale można kupić go z drugiej ręki, dość dość drogo niestety.
Więc oryginał trochę odpada, chciałbym zamiennik, czy to na USB, czy bezprzewodowy - obojętne. Nie chcę oszczędzać, ale też nie chcę dać się oszukać, że kupię drogo, będę myślał, że dobrej jakości, a to będzie głównie marża sprzedawcy.
Ktoś poleca jakiś konkretny pad? Szukam pada do #supernintendo oraz też do #nintendo64
źródło: comment_1611508389eaeJkxyErOiZ2zY4qSvxql.jpg
PobierzMam tego od Hori i muszę przyznać że nigdy w życiu nie miałem nie-oryginalnego pada który byłby tak dobry.
A jeśli nie potrzebujesz żeby był do switcha a tylko do PC do emulatora SNESa i N64 to zwykły pad xbox360/xbox one przewodowy, sam tak gram zarówno w SNES, N64 jak i GameCube I Wii
źródło: comment_1611509716g9yBsyJcGWhspXsEHDg9fF.jpg
Pobierzźródło: comment_1611511122VyxOFJaqcxt8UZ9zFKVlqd.jpg
Pobierzhttps://botland.com.pl/kontrolery-do-gier-usb/13674-retroflag-snes-controller-j-retro-kontroler-do-gier-6971727910061.html?gclid=Cj0KCQiA0rSABhDlARIsAJtjfCePNU4Xk_2Ito4cBdUZODhZ2PA8hi6ELyo4BbWt3cm2nOXk6lw-3lMaAnjOEALw_wcB
Łatwiej do takiego znaleźć opinie/testy na youtube. Na samym youtube też możesz poszukać testów retropadów i coś sobie wybrać.
źródło: comment_1611524396bh9leZgtB7KYwiIEItTN8f.jpg
Pobierz