Aktywne Wpisy
Close9 +7
Dokąd pojechalibyście jako singiel 29lvl na samotne wakacje? Raczej w trybie zwiedzanie / leżenie. Koszty noclegów przytłaczają, ale szkoda mi urlopu na siedzenie w domu. #wakacje
EnderWiggin +12
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#ticwatch
#android
#amazfit
Odradzam zakupu smartwatcha Ticwatch E2! Zakupiłem wczoraj nowego i mogę stwierdzić że nie wiem skąd takie ceny za takie g---o niby fajnie że ma dostęp do google sklepu, pobierać można apki lub nawet mini gierki, odpisywać na smsy, mieć podgląd na obrazki z smsów, gps itd LECZ bateria to jakiś żart producent pisze do 2 dni, ja po pierwszym ładowaniu w ciągu dosłownie 15min uciekło mi niewiadomo dlaczego już 20% a wyłączyłem nawigacje, wifi oraz sam odłączył się od telefonu.. dziś dokonałem zwrotu zegarka bo aż strach pomyśleć jakbym chciał wyjść potrenować przy włączonym gpsie, pewnie na powrocie zegarek byłby rozładowany. Jednak zostaję przy amazfit pace w którym o baterię nie muszę się bać. Aha i jeszcze różnego rodzaju apki w ticwatchu, nie dość że ściągasz na zegarek to jeszcze musisz na telefon aby mieć zapiski i podgląd czyli dodatkowe syfy w telefonie a w amazfit jedna apka a wiele odczytów .