Aktywne Wpisy

Nighthuntero +372
źródło: 1000021004
Pobierz
yourgrandma +69
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
źródło: MUSICALE
Pobierz

Zrób zdjęcie ale w taki sposób, aby twoja osoba pojawiła się w kilku miejscach (np. https://i.pinimg.com/originals/73/de/36/73de36c4250558a409e40ef106a7ce20.jpg)
#mirkowyzwanie
źródło: comment_1611130783ArY25lvE7sOaRblOqcyA1G.jpg
Pobierz@LeIndianer
@Hellvis ja przepraszam Panów, to że skończyłem technikum informatyczne i wyższe studia techniczne, to nie znaczy, że ja cokolwiek potrafię sobie sam zrobić!