Wpis z mikrobloga

Czesc, r6 na #xbox here, pytanie nooba - czy jest mozliwosc ustawienia na jakiej mapie chce grac? Wchodzac w tryb nowicjusza ciągle przełącza mi sie miedzy trzema, kazda jest inna, i ciezko jest nauczyc sie tych map zeby nie ginac w 10s albo nie kampic calej rundy schowanym za przeszkodą.
Denrwujące też jest to że uczac się gry w operacjach nie ma jakiegos punktu odrodzenia tylko jak zabiją to od nowa... :)
#rainbowsix #rainbowsixsiege
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartzov: w online niestety nie, poligon co grasz na boty mozesz ustawic sobie jedna mape. Polecam ustawic atak, nie zadne obrony(nie pamietam jak sie nazywa ten tryb ataku). Ja sie tak ucze nowych map i tych po reworku, zawsze ustawiam tylko ta dana mape na poligonie. W zadaniach dziennych czesto masz poligon, wiec mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym. Jak juz w miare mape ogarniesz to zmieniasz na kolejna. Niestety poznanie
  • Odpowiedz
@bartzov: na konsoli to nie wiem jak dokladnie. Na pc wchodzilo sie w glownym menu w opcje i potem w rozgrywke albo matchmaking. Z glowy ci nie powiem dokladnie, jutro postaram sie sprawdzic. Na pewno to ustawiasz zanim w ogole wejdziesz w tryb poligonu.
  • Odpowiedz