Aktywne Wpisy

Jade +176
Szukam dzialki budowlanej. Na grupie facebookowej dot. działek zadałem pytanie o takie dzialki, Pani odpisała i dała linka do ogłoszenia pośrednika. Umówiłem się na oglądanie i pani pośrednik nie pamiętała wymiarów dzialki, granice miały być oznaczone przez geodetę - nie potrafiła znaleźć palików. Najlepsze jednak przed nami. W miejscowym planie zagospodarowania czesc dzialki jest przeznaczona na drogę dojazdową, więc pytam co z tą drogą, pani pośrednik coś mówi że w sumie nie
kpv15 +1
#samochody #handlarze #prawo #krakow #prawnik #autohandel Hej mieli. Mam problem. Zakupiłem samochód od gościa prywatnego, który okazał się wyjątkowo perfidnym handlarzem. Samochód okazał się mieć kolizję miesiąc wcześniej (mam dowody), z silnika po nocy się lejei i co najgorsze względem ogłoszenia nie zgadza się rodzaj silnika. Tak popełniłem kilka błędów ale pośpiech bo auto za 2 wypłaty i gość zbajerował

Mordeczki polecacie jakieś anime z 2019/2020 albo nawet z tego roku, aby było takie bezsensowne, lekkie komediowe? Takie aby się odmóżdżyć przed snem :D
Coś w stylu Asobi Asobase, Blend S, Yuru Yuri, Nichijou ¯\_(ツ)_/¯
No i oprócz Kaguya-sama, bo to powoli od roku oglądam xD
źródło: comment_1611003172cgh7q5f6yF5UHTRi6wWdVw.jpg
PobierzWasteful Days of High School Girl
Hinamatsuri
Oba bardzo dobre
Co do Tonikaku Kawaii i rent-a-girlfriend to właściwie wolałbym nic nie oglądać o romansidłach (ಠ‸ಠ)
@LatajacaPapryka512: O w sumie DanMachi i KonoSuba było zajebiste to
Bo takiego Kiniro Mosaic to nie mogłem zdzierżyć (・へ・)
Wataten
Joshikousei no Mudazukai
Machikado Mazoku
Widziałem z tego oczywiście Onegai Muscle, bo to wstyd nie znać i zajebiste Chio's School Road :D
Senko-san jakoś mi nie podeszło, a z Non Non Biyori to już tyle memów i filmików było, że się czuję jakbym to już obejrzał xDDD
E, o lisku mowa, wyszedł dziś nowy chapter
Yuru Camp?
TENSURA i NGNL na wbijam pl
Nie patrząc na czas wykonania