Beka z reddita bo nie mogli zagrać aura stackiem i krzyczą nerf nerf biedaky, prawda jest taka że build teraz będzie słaby, słabszy niż 5% bez increased effect 25%, imo nie będzie się opłacać bo będziesz musiał mieć top clustery żeby build w ogóle dzialal #pathofexile
@Zerp: mi się bardzo podoba kierunek tych nerfów. GGG miało do wyboru albo osłabić clustery albo mechanikę reduced mana reserved. Poszli w tę pierwszą stronę co mnie bardzo cieszy bo osłabienie rmr odbiłoby się znacząco również na innych buildach, gdzie osłabienie jeweli ma słabszy efekt na ludziach niebędących aurastackerami. Do tego build wciąż będzie grywalny,z tym że tak jak dotąd próg wejścia wynosił jakieś 100ex, to teraz co najmniej 3
@Zerp zmieniać, nerfić, niczego nie żałować. O to właśnie chodzi. Stackery pewnie chcieliby grać tym co ligę i żyć we własnej strefie komfortu. Ale chciałbym aby również buffowali inne skille czy mechaniki żeby móc się złapać czegoś innego
@Zerp: grałem w delirium herald stackiem, grałem teraz aurastackiem scionem władowałem w to w heistcie jakieś 400ex. Powiem, że fajne tak jak powiedział @smawek12 poczuć się jak bóg ale na dłuższą metę to nuda. Niech zdycha, pora na coś nowego.
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
#pathofexile