Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Zamawiał ktoś coś z Amazonu w USA za pomocą karty z Revoluta? Bo przewalutowałam sobie dokładnie taką kwotę na dolary jaką powinnam zapłacić, ale mi ciągle mi ona wisi na koncie. Jedyną akcją jaka się pojawiła to transakcja za 0$ od Amazona pic rel. Dodam że wcześniej już jak dodawałam tą kartę to mi testowo pobrał (i oddał) 4 zł jako to temporary hold, więc zastanawiam się co więcej on autoryzuje?

#amazon #revolut #pytaniedoeksperta
mikaliq - Zamawiał ktoś coś z Amazonu w USA za pomocą karty z Revoluta? Bo przewaluto...

źródło: comment_1610369195gW9mNTmiCqToeYAua5PcNC.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rtg_: Nie zgodzę się, pieniądze z konta znikają po zatwierdzeniu płatności, a nie w momencie wysyłki towaru. Zamawiałem na amazon.us czy de czy es.
  • Odpowiedz
Nie zgodzę się, pieniądze z konta znikają po zatwierdzeniu płatności, a nie w momencie wysyłki towaru. Zamawiałem na amazon.us czy de czy es.

@szablix: tez zamawialem i zawsze mi pobieralo chwile przed przekazaniem kurierowi
  • Odpowiedz
  • 1
@mikaliq: zamawiałem przed świętami i u mnie zatwierdzili płatność dopiero jak w statusie zamówienia ruszyło że zamówienie spakowane
  • Odpowiedz
  • 0
@rtg_: @szablix: @exyvL: przed chwilą mi pobrało :) może znaczący był fakt że zamówiłam to jakby nie patrzeć w środku nocy w USA więc dlatego musiałam na to trochę poczekać ;)
W każdym razie dziękuję za pomoc :)
  • Odpowiedz