Aktywne Wpisy

WielkiNos +64
Cena 25 zł za fryzjera jest dla mężczyzn tak kusząca, że mimo, że źle ich strzygą i im się nie podoba cały czas tam wracają ¯_(ツ)_/¯
#fryzjer #barber #looksmaxing #logikaniebieskichpaskow
#fryzjer #barber #looksmaxing #logikaniebieskichpaskow

Jack47 +4
Hej Mirki, czy różnica 5lat w związku jest przez was akceptowalna? Ja 22lvl ona 17lvl. Ja drugi rok studiów ona 3 techbazy. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych i dość dobrze się dogadujemy, ona jest ogarnięta, inteligenta i myśli tez o studiach. Ale no nie wiem, nie świrowałem nigdy z tak młodszą
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
codziennie przeglądam różne rzeczy i po prostu wyrzucam, te których nie używam. masa rzeczy, które kiedyś mogą się przydać, a tak naprawdę nie pamiętam nawet o ich istnieniu. polecam wszystkim taki eksperyment – nagle okazuje się, że wcale nie mamy za mało miejsca, tylko zbyt wiele rzeczy. nagle w domu jest porządek, a człowiek trochę się stopuje w chęci posiadania coraz to nowych przedmiotów.
polecam zwłaszcza #rozowepaski – wiem że stereotypowo nas traktuje, ale mam wrażenie, że to my częściej składujemy różne ozdoby, bibeloty, 8 szczotek do włosów i zbyt wiele ubrań.
#minimalizm #netflix #polskiedomy
@zjebzuzek: chyba nie zaglądałaś nigdy do szuflady pełnej starych kabli każdego #niebieskipasek, którego znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam wrażenie (chyba nawet nie mylne), że konsumpcjonizm został nam wpojony przez media. Musisz mieć to i to.
Był serial na netflix o jakieś dziewczynie, która grała w szachy. Po tym serialu, znalazły się osobniki płci żeńskiej (a jakby inaczej), które uważały się za ekspertki w tej dziedzinie. WFT? :D
A Ty?
moim zdaniem lepiej dać się "zmanipulować" filmem na netflix, niż nadal kupować tony plastiku i podążać za coraz to nowymi potrzebami. a co do szachów to fajnie, że ktoś pokazał je z innej strony, stworzył serial, który wiele
ale sugestia, żeby oddawać zamiast wyrzucać jak najbardziej słuszna.
Miałem postanowienie, że codziennie wystawiam jedną rzecz a w czasach telefonu to zajmuje razem ze zdjęciami i fajnym opisem z 5-10 minut.
Nawet nie wiecie ile osób kupuje używane kable thunderbolt ( ͡
Komentarz usunięty przez autora
nawet nie chciałem tv i dostałem, stał 4 miesiące nieużywany
laptop 8letni prawie na pół się #!$%@?ł ale działa dalej
ale z przeprowadzkami nie zawsze sie udaje, podczas popzredniej nic nie wywalilem prawie bo w obecnym mam 4 piwnice i wszystko sie tam zmiescilo
nowy jest bez piwnic, wiec juz kilkanascie kartonow poszlo w diably!
facebook jest tu nieoceniony - wydalem kilka kartonow ciuchow za free
sprzedalem mnostwo urzadzen ktorych nie uzywalem od lat
Owszem mam mniej więcej posegregowane na zasadzie, te kable które na prawdę korzystam to trzymam je w pokoju, a takie przydasie są na strychu
@Royal_Email: na to też jest mem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak coś da radę sprzedać to sprzedaję nawet po taniości, grosz do grosza... I tak sobie robię porządki, co jakiś czas od zeszłego roku i jest fajnie. A
Pralka stara się zepsuła to całe okablowanie wewnętrzne np mam.. mam mnóśtwo przewodów z już konektorami i wiele razy z tego korzystałem, np jak montowałem dodatkową instalację elektryczną w samochodzie.
Jakiś stary kabel od monitora który leżał
Komentarz usunięty przez autora
Sokrates dawno temu powiedział "Uwielbiam odkrywać, bez jak wielu rzeczy jestem doskonale szczęśliwy."
Ale kto by tam interesował się jakimś starym dziadem, teraz netfliks edukuje społeczeństwo xD