Wpis z mikrobloga

Czy tylko mi złomowiska źle się kojarzą? Albo jak widzę jak na lawecie ktoś wiezie stare auto prawdopodobnie na złom. Każde auto ma jakąś historię i duszę, smuteczek mnie łapie jak widzę że jakieś auto kończy swój żywot :(
#motoryzacja #gownowpis #feels
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kumpek20: Pamiętam jak jechałem za laweta która wiozla moją Hondę po wypadku na złomowisko. Smutny widok, ale wiem że części z niej (wtryskiwacze) jeżdżą do tej pory w innym samochodzie.
Tak więc została dawcą narządów :)
  • Odpowiedz
@kumpek20: Ja mam same złe wspomnienia 3 razy byłem na szrocie:
1. Idę po jakąś część, zbywa mnie jeden gość przy bramie, 2 gość z rozbiórki, odsyłają do biura, w biurze gość mówi że nie wie i idź pan zobacz na plac.

2. Chciałem wkład lusterka, jakiegokolwiek. Gość mówi że spoko, zamiast dać z tego co mają rozebrane, to idziemy do sztrucli na placu, gość pokazuje mi starego vw z manualnym lusterkiem gdzie trzeba zdjąć boczek żeby wyjąć lusterko żeby dostać się do wkładu, mówi jednocześnie że jak coś to z "TEGO" auta. No to biorę kartę tubiedronka staram się rozruszać lusterko, wkład pęka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Gość się na mnie patrzy jak na debila, mówię mu że obok stoi auto z łatwym dostępem, coś tam pomlaskał i mówi że nie xD

3. Chciałem kawałek gąbki z fotela, gość odsyła mnie na koniec placu, toruję sobie drogę między krzakami, pokrzywami, wchodzę do zapadliska i szukam jakiegoś zdatnego fotela, wszystko stare zarośnięte mchem i grzybem. Stwierdziłem że to p------ę i wziąłem fotel z fb marketplace od gościa który chciał się pozbyć śmieci,
  • Odpowiedz