Wpis z mikrobloga

Programiści znają kolory tak dobrze jak kobiety. Szukałem kabla koloru łososiowego, wyszukiwarka wypluła mi różowe. Co ciekawe ani w tytule ani w opisie nie ma słowa "łososiowy"
if "łososiowy" then "różowy"
#allegro #siecikomputerowe #heheszki #nieprogramowanie #humorinformatykow #allegro #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
marek_g - Programiści znają kolory tak dobrze jak kobiety. Szukałem kabla koloru łoso...

źródło: comment_1609679194AeFu9DcTSSN3xRTE1Rmbkk.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@barto125: Ostatnio wytrzymał 5 lat.
@Jarek_P: Tak wiem, czarny żelowany byłby OK ale rodzina chce tanio a nie dobrze.
Podobną przygodę miałem z odbiorem TV. Chcieli jak najtaniej złapać MUX8 to do zwykłej siatki która odbierała resztę MUX-ów doczepiłem kawałek starego miedzianego kabla telefonicznego i działa (sygnał 54%, jakość 100%) a rodzina zadowolona bo obyło się bez nowej anteny i zasilacza ze wzmacniaczem czyli koszt 0 zł a
  • Odpowiedz
@Jarek_P: Powiem Ci jeszcze, że u sąsiadów miałem podobną sytuację. Zamówili Internet światłowodowy 200/20 Mb/s. Dostawca udostępnia tani ruter WiFi (300n 2x2 więc teoretyczny max przy odpowiedniej karcie to jakieś 180 Mb/s, u nich de facto połowa bo karta sieciowa jednoantenowa), za ac chcą extra 99 zł.
Młody potrzebuje gry ściągać i mieć te 200 Mb/s wiec trzeba było kabel ciągnąć.
Może kiedyś ich przekonam, że po ac wszystkie urządzenia
  • Odpowiedz