Aktywne Wpisy

Beszczebelny +10

Maciek5000 +106
Ale mnie dzisiaj blackpill strzelił w mordę xD
Stanąłem ciężarówką na kopercie na Orlenie. Tej, gdzie rozładowują cysterny. Na pół godziny tylko, to miałem nadzieje, że się nie dojebią. No, ale placowy się #!$%@?ł od razu xD
Pogadałem z nim chwilę i się odczepił, tym bardziej że to taki w #!$%@? beciak i jakbym na niego nakrzyczał, to by się popłakał xD Zezowaty, i to eozbieżnie w dodatku, chyba lekko upośledzony, niższy
Stanąłem ciężarówką na kopercie na Orlenie. Tej, gdzie rozładowują cysterny. Na pół godziny tylko, to miałem nadzieje, że się nie dojebią. No, ale placowy się #!$%@?ł od razu xD
Pogadałem z nim chwilę i się odczepił, tym bardziej że to taki w #!$%@? beciak i jakbym na niego nakrzyczał, to by się popłakał xD Zezowaty, i to eozbieżnie w dodatku, chyba lekko upośledzony, niższy

np zobaczmy taką sytuacje teraz a 10 lat wcześniej
Garzyna wiek 30 lat rok 2020 - tak nie może być wolność dla wszystkich co z tego że paraduje prawie że z #!$%@? na wierzchu
Grazyna wiek 20 lat rok 2010 zboczeniec ratunku!
czy ludziom nie #!$%@?ło się od tego wszystkiego w głowach głównie dzięki młodym?
#zycie #pytanie #lgbt #przegryw #gownowpis #trans #lgbt #bekazpodludzi #bekazlewactwa #polska #teczowepaski
OP:
też OP:
Grażyny są od ciebie mądrzejsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mlode julki naogladaja sie netflixa itd i potem mamy efekty
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu