Wpis z mikrobloga

No i widać, jak nasz rudy psychol poprzez swojego pieska manipuluje szkolną.
No aż za głowę się łapię. Już knur wierzy, że kanał sradka "mleczny człowiek" na którym razem ze swoim przygłupem tołdim trzepią kasę na knurze, jest jego.
Kolejna ciekawa sprawa, to sama postać sradkowego pieska aarona. Nad tym też się chwilę zastanowiłem.
Tępy, "silny" - chodzi z dość groźnym psem, z zawodu ochroniarz, chodzą słuchy, że ma uprawnienia na broń, co nie jest pewne, w każdym razie idealny sługa psychola. Z jednej strony tępy, chory - bo alkoholik, z drugiej biedny i głupi bo robi w ochronie czyli idealny sługa każdego psychola. Zrobi co mu każą dla ochłapów kasy i przegoni ze szkolnej innych sługusów.
Tak podejrzewam, że to on wypłoszył menela, bo menel się go boi. Zresztą menel to cykor co już pokazał Pato jak go miał dojechać i jak menel wymiękł na live. To nie menel "sam odpuścił sobie szkolną" bo tego by nie zrobił ale wypłoszył go pies jacek. No a menel robi dobrą miną do złej gry a jako cykor do tego się nie przyzna. Menel to totalna pipka.
Wydaje mi się, że Pato też nie ma jaj aby postawić się pieskowi sradka i udaje, że sam się wycofał.
#kononowicz
  • 6
@GadajacyOdbyt: Pieskiem aronem również zajmują się moje krasnale, tyle że mi go trochę szkoda za jego biedę i za to że robi to dla nałogów. Więc tylko zbieram gigabajty w teczkę jak by wyskoczył z mordą to szybko w niej znajdzie się penes.
Ruda urwa to co innego temu to blitzkieg