Aktywne Wpisy

bet730 +154
================
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
źródło: coeff_13.03
Pobierz
wpisztutajnick +47
Sytuacja sprzed chwili. Niebieski wraca od proktologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł żadnych hemoroidów. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze go bada i w zastępstwie zbadał go doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem mu simlocka na odbycie i jestem jedynym facetem, który widział go nago i cokolwiek wkładał w

Kiedy "Gdy opuszczę miejsce (mój adres)" Wykonaj "Ustaw transmisje danych komórkowych na włączone".Niestety kiedy opuszczam mieszkanie faktycznie pojawia się informacja że #iphone wykonuje automatyzację ale widzę że dane komórkowe dalej się nie włączyły.
Podobnie mam z inną automatyzacją. Kiedy tele podłączy się do domowej sieci wifi wyłącz dane komórkowe i to również mimo że dostaje info o uruchomieniu automatyzacji to nic się nie zmienia.
Jakieś pomysły o co chodzi?
#telefony #apple #aplikacje #aplikacjemobilne
Da się zrobić tak żebym nie musiał nic uruchamiać? Jaki sens ma takie zabezpieczenie?
Nie wszystkie te automatyzacje trzeba tak potwierdzać, ale niestety te zależne np. od GPS czy łączenia się z WiFi tak.
A inna sprawa jaki sens ma taka automatyzacja? Telefon podłączony pod wifi i tak nie korzysta z danych komórkowych, a gdy się na nie przełącza gdy masz słabe wifi to wyłącz w ustawieniach coś takiego jak asysta wifi
źródło: comment_1609274166hLOeahqlfnmT2IqErdoCRT.jpg
Pobierz@schriker: Dzięki za pomoc. Znacie jakieś ciekawe tutoriale gdzie można nauczyć się robić jakieś ciekawe automatyzację? Albo sami macie jakieś propozycje :)?