Jaki hosting w polsce oferuje serwery z litespeed z modułem LScache prócz cyberfolks za przyzwiotą cenę? Główne użycie: WordPress w Europie Zależy mi na dosyć dużej przestrzeni, z nielimitowaną ilością domen, poczty, ftp etc. #webdev #hosting
@le1t00: Co prawda litespeed'a nie oferujemy, ale oferujemy cloudhosting, który wygrywa z tradycyjnym hostingiem dzięki gwarancji zasobów mocy serwera. Dodatkowo masz u nas do wyboru Redis lub Memcached jako magazyny danych, a także możliwość publikacji stron pod dedykowanym IP lokalizowanym geograficznie w Polsce, Niemczech, Francji, Włoszech, Hiszpanii lub Wielkiej Brytanii. Do tego posiadamy bezpośredni dostęp do strategicznego punktu w globalnej sieci połączeń AMS-IX Amsterdam, co dość znacząco wpływa na szybsze
@nazwapl_tk: Hej, dzięki za wyczerpującą wiadomość jednak niestety omijam nazwę szerokim łukiem, a gdy muszę z nią się stykać to parzę dwie meliski. W przypadku home.pl jedną.
Gdy wasz panel przestanie być rozbity na dziesiątki mniejszych, UX dotrze gdzieś do 2018 roku to chętnie do Was wrócę.
@le1t00: Nowy panel obsługi usług hostingowych wprowadzimy już niedługo. Litespeed'a u nas nie będzie, ale mamy w zanadrzu inne ciekawe rozwiązania, które planujemy wdrażać od pierwszych miesięcy 2021 roku. Koniecznie dodaj sobie nasze profile @nazwapl i @nazwapl_tk do obserwowanych ( ͡º͜ʖ͡º) I jak już rozmawiamy - życzymy Ci pomyślności i powodzenia w Nowym Roku!
Główne użycie: WordPress w Europie
Zależy mi na dosyć dużej przestrzeni, z nielimitowaną ilością domen, poczty, ftp etc.
#webdev #hosting
Znalazłem jeszcze jeden: http://hitme.pl/
Komentarz usunięty przez autora
@mati75: Używałem przez rok i z jednej strony spoko, ale jakoś nie odczuwałem fajności Litespeeda u nich. Może wina dysków.
Komentarz usunięty przez autora
Gdy wasz panel przestanie być rozbity na dziesiątki mniejszych, UX dotrze gdzieś do 2018 roku to chętnie do Was wrócę.
No i lightspeed jest moim wybranym wymogiem.