Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Dla wszystkich tych, którzy uwielbiali pierwszy sezon Final Space a drugi był rozczarowaniem raczej dobre wiadomości. Wpis od samego autora serialu, dodał to jakiś miesiąc temu na reddicie. Jak coś to zajrzyjcie bo dał dłuższy wpis : https://www.reddit.com/r/FinalSpace/comments/jtrh4b/final_space_season_3_update_7/?utm_source=amp&utm_medium=&utm_content=post_body

Nie ukrywam, że nie mogę się doczekać po takiej zapowiedzi bo jak dla mnie zwłaszcza pierwszy sezon był unikalny.

U nas najpewniej będzie na Netfliksie pewnie w okolicach połowy przyszłego roku

#finalspace #netflix
Axtezim - Dla wszystkich tych, którzy uwielbiali pierwszy sezon Final Space a drugi b...

źródło: comment_16089752192zlUxakXuAMHBL8Vnf9jHz.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@guest: dla mnie w porównaniu do pierwszego był dużo gorszy, przede wszystkim balans z tajemniczego, poważnego przesunęli na ten śmieszny / głupkowaty humor, który też był na swój sposób unikalny ale tylko jako przełamanie a nie co 5 sekund. Fabułę strasznie spłycili na co sam autor się skarżył bo miał dużo mniejszy głos przy drugim sezonie, ale teraz podobno się zmieniło. Ja na ten moment czekam i jestem ciekawy.
  • Odpowiedz
@guest: @Axtezim: Mi też się 2. podobał, nie pamiętam już dokładnie czy bardziej niż 1. sezon, ale na pewno miał mój ulubiony odcinek "Arachnitects" (3. sezonu jeszcze nie oglądałem).
  • Odpowiedz