Wpis z mikrobloga

w grudniu wchodze w drugi prog podatkowy, nie przewidzialem, ze tyle zaczne zarabiac i teraz prawdopodobnie bardzo duzo pitu zaplace
plac i placz czy idzie jakos to zniwelowac? kupuje co moge, ale niewiele to chyba da

#firma #biznes
#ksiegowosc
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UFC_Jest_W_Dupie: a jesteś pewien ze wchodzisz na drugi próg? 85k brutto nie oznacza drugiego progu jeszcze.
Jak faktycznie wchodzisz to może IKZE, tylko już trochę mało czasu zostało do końca roku...
  • Odpowiedz
@K5HV: juz mam prawie 80k dochodu, a w grudniu sprzedalem tyle co przez 4-5 miesiecy i jeszcze musze remanent zrobic, czyli bedzie grubo ponad te 85k
z jednej strony fajnie, ze tyle zarobilem, z drugiej oddawac 1/3 to sie w-----c mozna :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@UFC_Jest_W_Dupie: jak już teraz tak Ci poszło to liniowka w styczniu wymagana, jednego roku prawie osiwialem bo zapomniałem złożyć papiery w terminie i te 1/3 by mnie psychicznie zabiła wiedząc, że kaczor się dobrze bawi za ten hajs
  • Odpowiedz
@UFC_Jest_W_Dupie: można doładować konto u brokera przesyłek, apaczka wystawi fakturę w danym roku
Jeśli masz jakichś partnerów z SEO, ads czy coś, to możesz się umówić żeby zapłacić za kilka miesięcy z góry
  • Odpowiedz