Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +4658
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to

kret17 +335

Laptop Lenovo. W jaki sposób zrobić to najbezpieczniej? Laptop ma chyba ponad 10 lat spokojnie, system jest strasznie zmulony i sama przeglądarka włącza się przez 5 min. Ogólnie dramat.
1. Jak zrobić format systemu z tej partycji? Klikanie skrótów klawiszowych niczego nie aktywuje. Jedynie wejście w partycje po zalogowaniu się na profil w systemie odpala jakieś okienko z instalacją windy 7.
2. Czy jeśli zrobię format w ten sposób to czy partycja recovery jest w jakiś sposób zagrożona? Może zostać usunięta czy coś takiego? Producent nie dołączył systemu na płycie a partycja nie była zabezpieczana w żaden sposób. Nie chcę sprawić, że partycja recovery przy formacie zostanie usunięta.
#windows7 #format #systemyoperacyjne #pcmasterrace
https://support.lenovo.com/pl/pl/solutions/ht104038
Obecnie włączyłem instalacje systemu z partycji i laptop zawiesił się na tym. Nie wiem co się dzieje xD
Seryjnie był ultimate. Na screenie widać
Obecnie mam coś takiego. Rozumiem że jak nie usunę partycji 5 z recovery to będę miał normalnie do niej dostęp tak?
Będziesz mieć dostęp na tej zasadzie co teraz z poziomu "mój komputer"
Wypal sobie to recovery na płytkę czy zrób pena bootowalnego / iso w razie jakby dysk padł.
A dasz jakąś instrukcje jak to zrobić? I na pendrivie I na płytce?
https://neosmart.net/wiki/lenovo-recovery-disk/#Create_the_recovery_disk_for_Windows_7
na USB myślałem, żeby zrobić iso i później zgrać na usb, ale tylko widzę, że niby 3dvd to aż zajmuje, nie bardzo wiem dlaczego tak dużo i jak to przekształcić w jedno bootowalne iso