Wpis z mikrobloga

No, to tera ja. Naj sam przód, to dzięki @Spiszka za pakę, bo jest gites. Jak zobaczyłem 3 strony listu, to już się zmęczyłem, a jeszcze nie zacząłem czytać. Przenośny prysznic na pewno przyda się na festiwalach, choć jak wszyscy wiemy "co się wysuszy, to się wykruszy" xD. No i mam nadzieję, że na przyszłorocznym woodzie będziemy mieli okazję wznosić toasty. Piwerka będą super, bo lubię goryczkę. Apteczka to fajna sprawa, bo jak grzebię w mojej bawarce, to zawsze łapy mam pocięte. Multitool i bezpieczniki na pewno się przydadzą. Creme de la creme to trytytki. Ich nigdy za wiele, a ratują każdą sytuację. Ileż to razy na chwilę coś na trytytki zaczepiłem i już tak zostało ( ͡° ͜ʖ ͡°). A pandemiczne maseczki to super dodatek patrząc w jakich czasach przyszło nam żyć. Cyksy i kinderki będą jedzone. Jeszcze raz dzięki.

#wykopaka #pokapake
Cesarz_Polski - No, to tera ja. Naj sam przód, to dzięki @Spiszka za pakę, bo jest gi...

źródło: comment_16086581253lYUEYSXPGfqq97E6xTZRa.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cesarz_Polski ciesze się że się podoba, mam nadzieję, że nie spodziewałeś się takiego podejścia do paki! Czyli piwka dotarły całe, bałem się, mogą nie przetrwać, rzucania paką, albo ujemnych temperatur w paczkomacie.
PS. Cukierków było wieeeeeeeeęcej, ale długo pakowałem i znikały w dziwnych okolicznościach.
  • Odpowiedz