Aktywne Wpisy

wykop +53
Dzień dobry, Wykopowicze \ (•◡•) /
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w

Mirki, szukam filmu na wieczór, najlepiej o fabule klasycznej i nietuzinkowej. Powinien mieć porywający wstęp, zmysłową fabułę, wdzięczny sposób prowadzenia dialogów, nienachalnych bohaterów. Jednym słowem; powinien być kwintesencją kinematografii.
W ostateczności przyjmę propozycję jakiejś komedii.
#kino #filmy #filmnawieczor
W ostateczności przyjmę propozycję jakiejś komedii.
#kino #filmy #filmnawieczor
#wykopaka
Rzutem na taśmę ale udało mi się odebrać paczkę jeszcze przed wyjazdem na święta (。◕‿‿◕。)
Mój Mikołaj super się spisał! Fajne książeczki o gotowaniu i nie tylko. Do tego słowniczek i rozmówki Polsko-francuskie, które pomogą mi w nauce. Fartuszek, który bardzo się przyda bo wiecznie chodzę upierdzielony w mące. No i ona, królowa wykopaczki czyli Pietruszka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jestem też bardzo ciekaw tych papryczek i sosu habanero ale nie zdążę już dzisiaj skosztować - dopiero po świętach.
Nie zostawiłeś/łaś swojego nicku (albo przeoczyłem w biegu) ale bardzo serdecznie dziękuję (。◕‿‿◕。)