Aktywne Wpisy
walicwasss +167

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +54
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
W tym dziwnym roku dostałem do tej pory tyle prezentów że już nie wyrabiam, a to z krwawej baryłki, a to z pracy, od różowej(no dobra jeszcze nie dostałem), od pana blacharza który skończył mi lepić auto i skończył przed świętami xd.
Jednak, czy coś może się równać z wykopaką?
Moim Mikołajem był @mlodedrwale i wywiązał się ze swojego zadania znakomicie.
Co mnie bardzo ucieszyło to to że jest niewiele słodyczy, już i tak mam ich górę do przejedzenia (a prędzej je rozdam). Mam za to mnóstwo ciekawych rzeczy do spróbowania :D uwielbiam nowe smaki więc będzie to bardzo przyjemne doświadczenie.
Książka Breevora była by już wczoraj, ale finalnie nie kupiłem jej w empiku co okazało się dobrym wyborem, chodziła za mną od kilku tygodni :D
Druga książka o chlebku, tak samo jest fajnym prezentem ponieważ zaczynam ostatnio robić swój, w wypiekaczu co prawda, ale trzeba spróbować innych metod :)
Cały zestaw zupek i nudli, przyznam że japa mi się uśmiechnęła bo ja uwielbiam zupki 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ, serio nie wiem skąd to wiedziałeś.
Różniaste konserwy, których osobiście nie próbowałem nigdy, ale znowu złoty strzał bo bardzo przepadam za owocami morza, rybami i innymi w różnych wersjach. Puszeczki są jak najbardziej spoko, podejrzewam że znikną dosyć szybko ʕ•ᴥ•ʔ co do malutkiej puszeczki gralla, no kurde zawsze jak byłem w sklepie to mnie kusiło żeby kupić, no ale cena trochę odstraszała :D
Dzięki Tobie będę mógł je w końcu spróbować :D
Dalej mamy wpc(wpc nigdy za dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)) batonik, słonecznik i mini herbatniki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i ostatnia rzecz (w sumie jedna z najlepszych nie żeby pisze o niej na końcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)), sos z papryczek domowej roboty. Czy ty wiesz co tutaj się działo z domowymi przetworami???? Przecież to jest niebezpieczne #pdk
Dziękuję za zajebistą pakę, dla mnie jak już napisałem 11/10. No i jako że święta tuż tuż, to wesołych, radosnych i rodzinnych świąt :)
#wykopaka #pokapake
źródło: comment_1608646837mqjrco4X1juI9za70zptqH.jpg
Pobierz