Aktywne Wpisy

freedomseeker +56
Stołówka u Chłopaków na ul. Karolkowej w Warszawie daje piękny przykład patriotyzmu i szacunku dla Bohaterów. 👏👏👏
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm

źródło: temp_file2607618475795998591
Pobierz
Koniorro +179
#remontujzwykopem #heheszki #zonabijealewolnobiega Różowa ostatni cisnęła mnie o nową kabinę prysznicową, bo stara łatała i przeciekała. Patrzyłem za czymś nowoczesnym, niestety wszystko jakieś takie niestabilne i zaraz by się rozleciało. Nie mogłem znaleźć nic ciekawego, wszystko takie cienkie plastikowe dziadostwo albo wszystko ze szkła, czego obawiałbym się przy dzieciach. Wieczorem gdy dzieci usypiały skoczyłem do garażu na piwko, i nagle w moich oczach zrodził się plan

źródło: temp_file2077871497460784408
Pobierz
Dziękuję Ci bardzo, to chyba jeden z najlepszych i najbardziej spersonalizowanych prezentów świątecznych jakie kiedykolwiek w życiu dostałam (。◕‿‿◕。)
Całe szczęście niebieski zaoferował się, że to on pójdzie po paczkę zamiast mnie bo nie wiem czy dałabym radę donieść ją sama XD Była ogrooomna, ale to pewnie dlatego że jest w niej mnóstwo miłości które @trusru włożyła w zapakowane w brokatowy papier (brokat górą ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ) upominki. A w dodatku wypełniona eko, to się szanuje!
Pierwszy w oczy rzucił mi się pięknie zapakowany list i ręcznie zrobiona kartka świąteczna, normalnie serduszko mi się roztopiło jak ją zobaczyłam (╥﹏╥) Dziękujemy za życzenia!
Pierniczki już zjedzone, niebieski od razu jak spróbował zaczął mnie prosić żebym do Ciebie napisała o przepis bo są nieziemskie! Całe szczęście już dołączyłaś karteczkę, więc będzie pieczone na pewno ʕ•ᴥ•ʔ Tak samo domowe crunchy - jest przepyszne i było dzisiaj jedzone na śniadanko razem z zieloną herbatką o smaku jeżynowym, którą od Ciebie dostałam.
W Kruki zagraliśmy jeszcze tego samego dnia i już oficjalnie dołączyły do grona naszych ulubionych karcianek. Ma śliczne grafik na kartach i urocze drewniane figurki kruków w środku. Mam Gejsze z tego samego wydawnictwa więc jak tylko zobaczyłam pudełko wiedziałam że będzie ekstra ʕ•ᴥ•ʔ
Jadeitowy roller to rzecz do której kupna przymierzałam się już chyba od pół roku, w końcu nie mam wymówek do regularnego stosowania olejków :D Może sobie wyrolluję szczękę niczym chad ( ͡° ͜ʖ ͡°) Opaska też jest super, dobrze trzyma włosy - udało jej się ujarzmić moje baby hair!
Z książką trafiłaś w 10, po opisie na okładce sama bym ją wzięła. Podziwiam twoją obserwację, dopiero po przeczytaniu Twojego listu faktycznie zdałam sobie sprawę że większość moich książek była napisana przez kobiety i również kobieta była główną bohaterką. Może ułatwia mi to książkową immersję. Koniecznie muszę przeczytać (。◕‿‿◕。)
W paczce znalazły się też jeszcze ciepłe, urocze skarpety i rękawiczki. Obiecuję, że tych nie zgubię na pewno! (ʘ‿ʘ)
Brokatowa ramka, świeczka i przyborniki już stoją na biurku, są przesłodkie i na pewno się przydadzą. Magnesy, które były w zestawie już wylądowały na lodówce, ich nigdy za wiele 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
No i oczywiście mnóstwo pyszności. Dobre przygotowanie do mojego postanowienia noworocznego, aby jeść mniej słodyczy i cukru w ogóle. Może dzięki Tobie się przekonam do daktyli bo chipsy jabłkowe i gorzką czekoladę uwielbiam.
Co mogę więcej dodać, @trusru pozamiatała, dalej zbieram szczękę z podłogi. Moja pierwsza wykopaka i na pewno nie ostatnia, dziękuję (づ•﹏•)づ
Ps. Niebieski dziękuje również za upominek dla niego i gorzką czekoladę - pomyślałaś nawet o tym \(。◕‿‿◕。)/
Dzięki tobie założył konto na wykopie bo powiedział że za rok też chce wziąć udział XD Mamy więc mamy jednego wykopka więcej, jesteś z siebie dumna? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopaka #pokapake
źródło: comment_1608639021L7QDQkh5x1cbJalg6Wr62E.jpg
Pobierzźródło: comment_1608639383C9xXoxkpFw4jHSu8Au0afi.jpg
Pobierzźródło: comment_1608639453XtMwhFC32AYi4wBFSMUhdU.jpg
Pobierz