@martzuss: @Wychwalany: tylko mam problem, bo mi u gory nie drukuje calosci te rejony kurierskie, sortowanie jak to macie ustawione? edit dobra ustawilem sam, jakies rady jak dbac o ten sprzet?
@Wychwalany: tnie jak szalone, póki co wygląda zacnie, bardzo cicha i szybka, zobaczymy jak w praktyce wyjdzie a predkosc jaka masz, ma to znaczenie jakies? a te glowice trzeba wymieniac? bo nigdy laserowej nie mialem, jakies tonery tu sie wsadza? bo nic nie widze na allegro
@UFC_Jest_W_Dupie: to jest termiczna, drukuje jak kasa fiskalna paragony, nic nie wymieniasz tylko o głowice trzeba dbać. Tzn ona dużo wytrzyma ale zalecaja regularnie ja przetrzeć.
@UFC_Jest_W_Dupie: u mnie średnio leci 40000 etykiet miesięcznie. Ja akurat raz na jakiś czas przecieram chusteczka do mycia okularów.
Co do realizacji zamówień u mnie drukarka jest w biurze gdzie drukuje paragony.
Kartka a4 z zamówieniem dodatkowo ulotka z reklamą i na ulotce zszywam paragon i na górze kładę etykietę A6. I potem kolejne zamówienie i taki ułożony stos co 100 zamówień przekazuje na
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
https://allegro.pl/oferta/drukarka-etykiet-zebra-gk420d-9137612893
sa uzywane po 750, ale chyba lepiej nowa kupic
#firma #biznes #inpost #drukarki #zebra #poligrafia #ecommerce
#allegro
jak to macie ustawione?
edit dobra ustawilem sam, jakies rady jak dbac o ten sprzet?
@UFC_Jest_W_Dupie: czyścić regularnie głowice alkoholem a jak na wydruku sa biale plamki to czyscic walek gumowy
a predkosc jaka masz, ma to znaczenie jakies?
a te glowice trzeba wymieniac? bo nigdy laserowej nie mialem, jakies tonery tu sie wsadza?
bo nic nie widze na allegro
Prędkość mam na maksa.
Co do realizacji zamówień u mnie drukarka jest w biurze gdzie drukuje paragony.
Kartka a4 z zamówieniem dodatkowo ulotka z reklamą i na ulotce zszywam paragon i na górze kładę etykietę A6. I potem kolejne zamówienie i taki ułożony stos co 100 zamówień przekazuje na
@UFC_Jest_W_Dupie: to na jakich wy drukujecie? 100x150? Mi w DHL i InPost dają 100x110 ( ͡° ʖ̯ ͡°) oszczędność chyba jakaś
Komentarz usunięty przez autora