Wpis z mikrobloga

Zaorski na TJS wkleja wysokie C/Z redow z zeszlego kwartalu i wali glupa. Jednoczesny wysyp zlej prasy piszacy o refundach, o ktorych juz bylo wiadomo. Nowi na tagu pytaja jak zakladac konta i shortowac CDR. W takiej kolejnosci. Tak samo, jak to zawsze wyglada. Ja juz in, zobaczymy
#gielda
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kot__morderca: nie widziałeś infa wczoraj wieczorem, że CDP będzie zwracał kasę chętnym do 21 grudnia? Ponadto pozew zbiorowy przeciw zarządowi i nieciekawe przecieki z wew. spotkania firmy deweloperów z zarządem... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@micomak: widziałem info z Microsoft wczoraj, ale moje L otwierałem w miniony poniedziałek. I oni juz mowili o zwrotach kasy, to nie nowość, gorszy był news o wycofaniu PS4 ze store, ale kurs jakos nie przebił poniedziałkowego minimum. Pozew zbiorowy i narzekania developerow są dla mnie nie istotne, wlasnie to jest ta czesc ogolnej histerii o ktorej pisze i sygnał dla mnie, zobaczymy czy sie nie pospieszyłem. Licze na odbicie
  • Odpowiedz
@kot__morderca: Dokladnie, glowny blad to moim zdaniem to ze oceniasz jedynie glebokosc dolka odrzucajac ze CDR moze przejsc w boczniaka lub trend spadkowy, przypominam ze CZ nawet po spadkach jest z kosmosu a kurs akcji zalezy od hossy na gamingu, wszak to top1 polska spolka tego sektora (i tej smiesznej gospodarki). Coraz wiecej osob z branzy mowi, ze tej hossie zaczyna brakowac paliwa. Tak czy inaczej powodzenia. Co do rafalka
  • Odpowiedz
@Sabarolus: tak, wciaz mam akcje i planuje trzymac bo wciaz czeka kilka dobrych newsow: przywrocenie na PS4, lepsza sprzedaz na konsole jesli poprawi sie oceny gry. Obecna sprzedaz byla OK, nie rewelacyjna i nie bardzo złą. Ten przeciek sprzed kliku dni ze sam steam sprzedal 15mln zepsul cała euforie niestety. Wszystko zalezy od wykresu, jesli zacznie mocno rosnac przed ogloszeniem wynikow za 4 kwartal(chyba luty), to raczej wyskocze, jesli bedzie
  • Odpowiedz
@kot__morderca: dzieki za rozbudowaną odpowiedź, wszystko jasne. Osobiście również w nich wierze, ale mam trochę obaw, że moze się tu zrobić jakiś boczniak w kanale spadkowym stąd nie chce poprzeć tej wiary pieniędzmi. Niemniej trzymam kciuki i za redów i za Twojego longa.
  • Odpowiedz
(28.01) właśnie sprzedałem cały pakiet 550 akcji CDR za 307pln, zysk jakos 24k. Byc moze bedzie dzisiaj wystrzał pod wpis Elona, ale przesunełem SL i mi strzelił. Nie bede wchodzil w CDR ponownie. Kase wpakuje w coś co bedzie zaraz na promocji.
  • Odpowiedz