Chce niebieskiemu pod choinke kupic wszystko, czego moglby potrzebowac do pielegnacji foteli. Problem jest taki, ze sie nie znam ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ Fotele sa z bananowej skory. Auto jest 13sto letnie, ale wydaje mi sie, ze sa w bardzo dobrym stanie (lekko poprzecierane po stronie kierowcy, ale skora nie jest popękana) Moglibyście mi doradzić gdzie znalezc legitny poradnik na temat tego jak naprawić te przetaracia i odswiezyc skore? Ewentualnie polecic co mam kupic. #detailing #cardetailing
@Lanza: On lubi grzebac przy samochodzie, a aktualnie nie ma jak robic mechaniki wiec tylko takie p------y mu zostaly. Jakby to bylo odswiezenie lakieru to pewnie bylby voucher, ale w tym wypadku chyba bardziej sie ucieszy jak sam bedzie mogl to zrobic.
@TakNaprawdeJestemRobotem nie wiem, ja bym się bardziej ucieszył jakby ktoś mi zrobił profesjonalna renowacje tapicerki niż samemu miałbym to zrobić byle jak. Renowacje zrobią malując to pistoletem a samemu conajwyzej może sobie gąbeczka naniesc farbę.
@TakNaprawdeJestemRobotem: jeśli chodzi o skóry to żeby zrobić to dobrze to naprawdę pasuje mieć pistolet i dobrany kolor, a takie coś tylko u specjalisty. Może voucher na renowację plus jakiś zestaw kosmetyków do późniejszej pielęgnacji :)
Moglibyście mi doradzić gdzie znalezc legitny poradnik na temat tego jak naprawić te przetaracia i odswiezyc skore? Ewentualnie polecic co mam kupic.
#detailing #cardetailing
http://clineacarshop.pl/oferta?keyword=zestaw%20do%20sk%C3%B3ry#ofertaProduktowa
Polecam jakiś zestaw ze szczotka jeśli nie ma.
jeszcze RR Customs ma jakieś zestawy do skór, ale nie wiem czy sa godne polcenia.