Aktywne Wpisy
enron +225
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
FroziPL +151
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

Czyli jak wczesniej pisalem - najglosniej krzycza Ci ktorzy nawet w to nie zagrali nie mowiac o zagraniu na top tier sprzecie.
#cyberpunk2077
@PhoenixPneuma: nie boj sie, jutro kolejny dzień i znowu trollkonta co chwila bedą spamowac jak to CDP jest złe.
źródło: comment_1607813620Ri5rMmeCTzHKZAbGC4xq1S.jpg
Pobierz@Painting-colors-in-the-dark: sam jesteś troll konto, cyber-simpie.
Logika/AI policjantów gorsze niż w GTA II z 1999 roku, fabuła i świat gorsze niż w Deus Ex z 2000 roku, zachowanie cywili gorsze niż w GTA z ~2015 roku.
Przereklamowany gniot a nie żadna rewolucja, nawet jak wszystkie bugi wypłaszczą to będzie
@PhoenixPneuma: jeszcze weź pod uwagę że zakładam że typowe błędy i glitche będą jednak naprawione, bo w obecnym stanie gra jest nie do przyjęcia a już na pewno nie jako AAA od wielkiego studia.