Aktywne Wpisy
Erik3527 +642
#logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
źródło: 1000007021
Pobierz
Verae +437
Ludzi powaliło z tymi #slub i #wesele. Organizują śluby za granicą (i nie, nie chodzi o pary mieszane, tylko dwoje Polaków mieszkających w Polsce xD), oczekują, że się przyleci, wykupi pobyt w hotelu i jeszcze da w łapę tj. w kopertę minimum kilkaset zł od osoby. A nawet jak ślub w Polsce, to też wymagania typu "panie proszone są o założenie różowych sukienek" bo panna młoda sobie

Od jakiegoś czasu jestem zdenerwowany na portal alledrogo. Ja się pytam, dlaczego sprzedawcy mogą w tej samej aukcji po jakimś czasie podwyższać cenę produktu? W dół to ja rozumiem, jest promocja i przy aukcji widać zielony symbol z rabatem, ale w górę? To powinna być wtedy robiona druga aukcja, a nie najpierw dają dobrą cenę żeby nabić ilość sprzedaży, a później cena w górę i jak ktoś filtruje po popularności to jest przekonany dobrą ofertą. Np. ostatnio kupowałem tablet - po tygodniu ta sama aukcja 100 zł drożej, sople Led - po tygodniu cena z 140 na 250 zł, sztuczna choinka z 220 na 350 zł! Najgorsze właśnie jest to, że to jest ta sama aukcja. No tak nie może być!
#allegro #januszebiznesu #cebulaonlinelive
to normalne od wieków, że ktoś w okresie sezonu lub ostatnie sztuki ma w wyższej cenie... rezygnacja przez to z zasięgów byłaby głupia dla każdego