Chłopak mojej koleżanki ma konto na Tinderze. Założyłam fejkowe konto, zmatchowałam się z nim i składał mi propozycje, by mnie przelecieć, bardzo jednoznaczne. Czy powinnam powiedzieć o tym koleżance, wiedząc, że ona bardzo go kocha i to ją zniszczy?
@EpicBeardMan Mów. Przynajmniej życia ze śmieciem sobie tak to nie zmarnuje. Sama przez coś takiego przechodziłam ( internetowa zdrada byłego ) i z doświadczenia wiem, że lepiej żeby wyszło to na jaw. Póki nie jest za późno ¯_(ツ)_/¯
Chłopak mojej koleżanki ma konto na Tinderze. Założyłam fejkowe konto, zmatchowałam się z nim i składał mi propozycje, by mnie przelecieć, bardzo jednoznaczne. Czy powinnam powiedzieć o tym koleżance, wiedząc, że ona bardzo go kocha i to ją zniszczy?
@EpicBeardMan: Idąc logiką wykopków nie, bo to przecież jej życie ( ͡º͜ʖ͡º)
@EpicBeardMan: lepiej być zniszczonym niż żyć w kłamstwie. Ich związek i tak pewnikiem jest toksyczny i źle na nią wpływa. A tak ma szansę poznać kogoś komu będzie na niej zależeć, ma szansę stać się mądrzejsza, nabrać lepszych umiejętności dobierania się w parę, ma szansę stać się lepsza wyciągając wnioski z tego nie udanego związku.
Po drugie jeżeli może ją to zniszczyć to to że jej powiesz nic to nie
@EpicBeardMan idź w trójkąt z jego dziewczyną. Ogólnie coś dziwnego jest w posiadaniu tindera będąc w związku? Mamy 2020 rok polska to jeszcze katoliban,ale normalni ludzie powinni mieć w------e.
#tinder #zwiazki #zdrada #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Sama przez coś takiego przechodziłam ( internetowa zdrada byłego ) i z doświadczenia wiem, że lepiej żeby wyszło to na jaw. Póki nie jest za późno ¯_(ツ)_/¯
@EpicBeardMan: Idąc logiką wykopków nie, bo to przecież jej życie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po drugie jeżeli może ją to zniszczyć to to że jej powiesz nic to nie
źródło: comment_1607635102GCsdy9AheZ13aBBbl9sctP.jpg
Pobierz