Wpis z mikrobloga

@Scaab wiesz stary że można.. spytać ? Po co pytasz tutaj jeśli te same pytanie możesz zadać tym dziewczynom i dostaniesz odpowiedź ? Ja na przykład też się z taką spotykałem i zapytałem i powiedziała że ma dzianych rodziców którzy jej dają bo "studiuje".

Ile to jest spadków, życia na kredyt, dorabiania w necie itp. Wystarczy spytać serio
  • Odpowiedz
@Scaab: znam laski, które dostają od starych średnią krajową + kupno mieszkania + samochód z utrzymaniem. A ich koszty życia to tylko ciuchy, jedzenie, to co wydadzą na mieście i podróże, a to też nie zawsze.
  • Odpowiedz
@Scaab: Chyba jasne, że od rodziców. Moja różowa zarabia grosze póki co i żyje właśnie tak jak pisałeś. Mieszkanie dostała, samochód, jedzenie, podróże, ubrania - opłacane przez rodziców.
  • Odpowiedz
facet ma dużo hajsu bo wiadomo - może być programistą albo ogarniętym budowlańcem, elektrykiem, mechanikiem samochodowy

@Scaab: Wiesz, kobiety też są pełnosprawnymi ludźmi. No, może poza sikaniem na stojąco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Scaab: Rodzice w głownej mierze, czasami zdarzają się osoby, które dostają spory spadek po kimś i spienieżają. Mogą też sporo zarabiać na swoich wdziękach. Ja jednak zauważam że jest to zazwyczaj wszystko na pokaz. Znałem jedną co wyglądała na dzianą, ale w rzeczywistosci się okazało że Iphona spłaca i lekko przymiera głodem. Ja się już w życiu nauczyłem że jak ktoś wygląda na kasiastego to w rzeczywistości nim nie jest.
  • Odpowiedz