Aktywne Wpisy

LamajHarma +104

dr_Batman +78
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz

#childfree #antynatalizm #czujedobrzeczlowiek #jestwpyte
źródło: comment_1607498631qWdYZSDKlNRJYtLYE72mzZ.jpg
Pobierz@BarkaMleczna: Mnie za to bawi, że piszą o sobie, jakby w razie braku potomstwa miała wymrzeć jakaś królewska linia, a jedyne co wyginie, to linia chłopów pańszczyźnianych. Tak samo gdy skomentowałem na twiterze post, gdzie jacyś niepełnosprawni rodzice skazali dziecko na podobną niepełnosprawność i jakiś ziemniak mi odpisał, że może i lepiej, że się nie będę rozmnażał.
@kezioezio: No to też jest lekko zabawne ;p Moim zdaniem to takie ewolucyjne łatanie dziury, przy czym dziurą jest tu poszukiwanie sensu życia i jakiegoś poczucia, że miało się jakiś wpływ na ten świat i coś się po sobie zostawia. To nas nakręca jako gatunek i jest to naturalne, ja po prostu
Dobra, kończymy wątek. @Sandrinia i @Zgrywajac_twardziela to zwykłe wykopowe przerywy próbujące ogrzać się w blasku tagu #antynatalizm
źródło: comment_1607509215IRwaWuL1rznGcYBhNWwJNs.jpg
Pobierz@somskia: ja na tym portalu widzę agresje w przeciwnym kierunku. Chociazby ten mem pod tekstem..
Nie rozmawiamy o kolorze kanapy tylko o człowieku który chce być kochany i akceptowany.
Zresztą o byciu przegrywem pisze ktoś, kto używa trybu dziennego XD
@Sandrinia
Jesteście jak z tego mema "ale to ty dzwonisz" xddd czaicie Mirki, nie chcemy mieć dzieci, patrzcie na nas, jesteśmy tacy niezależni i wspaniali, nie poddajeny się presji społecznej, a wy co, nadal planujecie guwniaki? (。◕‿‿◕。) hej, ale jak to was nie przekonaliśmy swoim wysrywem, przestańcie nas hejtować, wylewa się na nas fala hejtu, czemu komentujecie nasz wpis na mirko i
@Zgrywajac_twardziela: No życzę ci abyś się nie zdziwił, właśnie na tym polega ogłupiające działanie hormonów.
Jest czego "zazdrościć" xD.
Komentarz usunięty przez autora