Wpis z mikrobloga

Jak wspaniale jest nie mieć dzieci, i mieć #rozowypasek który też nigdy ich mieć nie chce. W domu cisza, spokój i porządek, żadnych wrzasków, krzyków, i porozwalanych wszędzie zabawek i śmieci, tylko ja i moja ukochana @Sandrinia () Kiedy chcemy to sobie wychodzimy, kiedy nie chcemy to sobie piwniczymi cały weekend i się opierd*lamy, cały czas wolny dla nas, pełny relaks. A i na drobne przyjemności przeważnie zawsze się znajdzie jakiś cash, bo na gnoja nie trzeba wydawać. Tak właśnie trzeba żyć, mówię Wam Mirki, Mirabelki, nie dajcie sobie wmówić że potrzebujecie dziecka jak go nie chcecie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

#childfree #antynatalizm #czujedobrzeczlowiek #jestwpyte
Zgrywajac_twardziela - Jak wspaniale jest nie mieć dzieci, i mieć #rozowypasek który ...

źródło: comment_1607498631qWdYZSDKlNRJYtLYE72mzZ.jpg

Pobierz
  • 451
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sandrinia: ale on zamiast sie z tego cieszyć, probuje wszystkim udowodnic ze jego racja jest najmojsza. Ja jak jade samochodem to tez dziwie sie tym co ida pieszo, bo zimno, a ja muzyki moge słuchać itd. Tylko ja z rego nie mam sraki, by pokazac swoja wyższość nad kazdym kto nie ma samochodu, dziecka itd.
  • Odpowiedz
nigdy nie chciałem mieć dzieci, różowa też nie, tak trzeba żyć ,na wszystko jest czas, pełen relaks kiedy chcesz, nie jesteś uwiązany nie musisz się nikogo o nic prosić, za%ebiście

@atrax15: Zapytam o to samo co OPa - po co Ci związek i różowa??? Cenisz sobie luz i wolność a taki związek to jednak w pewnym stopniu uzależnienie się od decyzji drugiej osoby, konieczności i ustępstwa. Po co taki garb?
  • Odpowiedz
@SmakoszKotow: lepiej, żeby geny przekazywali ludzie o otwartych umysłach, troskliwi, tolerancyjni, wykształceni... tylko tacy jakoś są mniej liczni i płodni od patoli. Aż się scena z Idiokracji przypomina

@przegladarkauzy: sukcesem jest stworzyć udany związek. Cóż mogę poradzić na to, że naiwnie myślę, że dzieci są owocem miłości kochających się rodziców. Widać zasługuję na splunięcie w twarz od anona z netu.

@hyperballad: mnie nie boli, że tak zdecydowali. Ba,
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: xD ale zajebiscie. Możecie sie o--------c. Napisz list do Billa Gatesa, szefa amazona czy tam Apple i innych miliarderów ze sie pomylili bo oni tam 3+ dzieci maja. Przecież wiadomo ze najlepiej mieć otyłość brzuszna pizza w week i smierć za 30 lat a mieszkanko w kredyciku przepisane na skarb państwa.
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: Jak wspaniale jest nie mieć kota, i mieć #rozowypasek który też nigdy go mieć nie chce. W domu cisza, spokój i porządek, żadnego miałczenia, gówien w piasku i porozwalanych wszędzie zabawek i śmieci, tylko ja i moja ukochana. Kiedy chcemy to sobie wychodzimy, kiedy nie chcemy to sobie piwniczymi cały weekend i się opierd*lamy, cały czas wolny dla nas, pełny relaks. A i na drobne przyjemności przeważnie
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela tez sie chcialem o wiek sytac. Napisz za 5 lat jak to dalej jest nie mieć dzieci z różową...w moim przedziale wiekowym (35-40) lat juz nikt nie mowi ze nie chca dzieci. Za to slysze duzo o invitro i tym co sie nie udaje maja po 4 psy. Kazdy kozak przed 30tka takie madrosci prawi...daj znac za 5 lat
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: spokojnie, ty się teraz śmiejesz z rówieśników co ciągną wózek, a po 40-stce się przeprosisz i będziesz płakał, że tak trudno zrobić sobie dziecko. A jak już ci się uda jakieś mieć, to będziesz płakał, że tak późno sobie je zrobiłeś. Ewentualnie pozostaniesz bez dzieci, lecząc kompleksy wyjazdami w góry i wrzucaniem setek selfików na fejsa żeby udowadniać wszystkim znajomym, jak dobrze się bawisz ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zgrywajac_twardziela: nie chcesz mieć dzieci? Twoja rzecz. Szanuję to. Ja mam 30 lat i dwóch synów. Też sobie wychodzę gdzie chcę, też sobie kupuję co chcę. Dzieci mi nie przeszkadzają w robieniu kariery zawodowej, a wręcz motywują do działania i przypominają że nie wszystko w tym świecie jest do końca z-----e. Twój wpis - nawet sppko. Mem pod nim - z-----y.
  • Odpowiedz
@NPC2137: to ze meczy mnie sugerowanie ze tylko patologia sie rozmnaża albo ze nieposiadanie dzieci jest mega bo nie trzeba nic robić xDDD. Wiec pokazuje druga stronę i to tak lekko. Zreszta miałbym to w dupie jak by tacy ludzie akceptowali swoje decyzje. Prawda bedzie taka ze każdy za 40 lat bedzie darł p---e ze państwo pomóż. Większa emerytura emerytura, obywatelska, senatoria, meetingi dla starych grzybów bez rodzin itp. Każdy
  • Odpowiedz