Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

arnoldinho71 +489
#nieruchomosci
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
źródło: image
Pobierz

Kolory są czasami wręcz przesycone przez co wyglądają bardzo nienaturalnie.
Obojętnie czy uruchomię grę na TV czy na monitorze.
#ps4 #konsole #gry #hdr
Tv Samsung z serii UE55MU7052, więc też nie jakiś szrot.
- konkretnej gry
- ustawień tv
- ustawień konkretnej gry / trybu hdr w konsoli
- no i oczywiście modelu tv.
Dla mnie HDR okazał się największym wizualnym game changerem od lat. Nie 4K, nie 60 FPS, tylko właśnie różnice między kolorami które spowodowały że wreszcie tekstury są "plastyczne" a łażenie we wszelkiej maści RPG po zamkach i piwnicach z pochodnią w dłoni ma