Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matifcb: raczej pomachanie hantelkami dużo ci nie da, zaopatrz się w ławkę. może drugi hantel i wtedy już możesz robić rozpiętki, wyciskanie francuskie (na triceps), jakbyś jeszcze sobie kupił gryf i więcej obciążników no to możesz robić martwy ciąg i wyciskanie na ławce sztangą do góry. Jak nie chcesz sterydów to musisz porządną dietę sobie ogarnąć bo inaczej pewnie będziesz trochę silniejszy i sprawniejszy, ale mięśnie ci bardzo nie urosną
  • Odpowiedz
aha czyli mówisz bez chemii sie nie obejdzie. Hmm ogólnie to nie dla mnie, faszerowanie się tabsami itp.
Dokładnie o takich rozpiętkach myślałem z dwoma hantlami, są jakieś "domowe ławeczki" łatwe do złożenia i rozlozenia na te 15 min cwiczen z dwa razy w tygodniu?

PS. co to za sterydy o których piszesz ?
  • Odpowiedz
Jak nie chcesz sterydów to musisz porządną dietę sobie ogarnąć bo inaczej pewnie będziesz trochę silniejszy i sprawniejszy, ale mięśnie ci bardzo nie urosną

@NaniQuashe: o ja p------e.

@Matifcb: dieta, kalistenika, gumy oporowe. trzy hasła kluczowe, reszta jest Ci na początek zbędna.
  • Odpowiedz
@Karoleer: ja nie mowie o chudnieciu tylko o modelowaniu sylwetki. Nie chce trzymajac sie drazka w poziomie wisiec, zreszta pytam o domowe sposoby. Zapomnialem napisac ze mam drazek. Podniesien zrobie cale 0 i mam takie tasmy trx. Mi chodzi o to aby przy okazji zrzucania wagi z czym nie potrzebuje pomocy robic cos systematycznie po 10min minut co wplynie na klatke. Nie robiac nic moja sylwetka jest taka sama jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Matifcb: nie ma czegos takiego jak modelowanie sylwetki. albo budujesz mase albo redukujesz. rekompozycja to jedyny wyjatek i cudow w tym czasie nie zrobisz.
  • Odpowiedz