Wpis z mikrobloga

Wczoraj kupiłam sobie wyprzedażowo Titanfall 2 i gierka od razu mi się spodobała. Czy znacie jakieś inne gry, które są do niej podobne (koniecznie z opcją single player), które bym sobie teraz z okazji różnych promocji mogła kupić po taniości? Nie muszą być w klimacie s-f, chodzi o fajną, ciekawą strzelankę z choćby zarysem fabuły. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi. #gry #grypc #titanfall #steam
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dyzmund: mam Wolfensteina New Order, ale był trochę dla mnie "za trudny". Nie pamiętam czemu, ale nie potrafiłam go ukończyć. Myślałam nad Metro, bo czytałam książki z tej serii i nad Doomem, tym z 2016, Eternal sam jeden wyczerpie niemal w całości kasę, jaką chciałabym przeznaczyć na gry.
  • Odpowiedz
New Order, ale był trochę dla mnie "za trudny".

@KatpissNeverclean: Pewnie przez ten archaiczny system podnoszenia apteczek xDDDDDD Jak za starych, dobrych czasów xDDDDD

Weź metro- bardzo spoko, choć widać, że budżetowe to klimacik ślicznie siada. Od siebie polecam jeszcze bishocki- całą trylogię. Ale jak zagrasz tylko w infinite to się nie zawiedziesz- świetna fabułka.

A może jakiś CoD? Drogie są, ale tam fabuła zawsze była w miarę.
  • Odpowiedz
Pewnie przez ten archaiczny system podnoszenia apteczek

@dyzmund: nieeee, jestem dzieckiem gier lat 90-tych, choć w Gotica akurat nie grałam XD Raczej chodziło o to, jak sobie teraz przypominam, że nie bardzo było wiadomo gdzie się ruszyć i co zrobić. A taka dezorientacja nie sprzyja satysfakcji z gry.
  • Odpowiedz
że nie bardzo było wiadomo gdzie się ruszyć i co zrobić.

@KatpissNeverclean: Hmmm mnie się wydawało, że poziomy były dość sensownie zaprojektowane... Bossowie byli dość nudni. No ale nic, szkoda że Ci akurat nie przypasowało, bo to w sumie fajna seria. Ja bawiłem się świetnie.

Gotica akurat nie
  • Odpowiedz