Aktywne Wpisy

tesknilam_ +171
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +248
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@KatpissNeverclean: prey jest w pytkę
@KatpissNeverclean: Pewnie przez ten archaiczny system podnoszenia apteczek xDDDDDD Jak za starych, dobrych czasów xDDDDD
Weź metro- bardzo spoko, choć widać, że budżetowe to klimacik ślicznie siada. Od siebie polecam jeszcze bishocki- całą trylogię. Ale jak zagrasz tylko w infinite to się nie zawiedziesz- świetna fabułka.
A może jakiś CoD? Drogie są, ale tam fabuła zawsze była w miarę.
@dyzmund: nieeee, jestem dzieckiem gier lat 90-tych, choć w Gotica akurat nie grałam XD Raczej chodziło o to, jak sobie teraz przypominam, że nie bardzo było wiadomo gdzie się ruszyć i co zrobić. A taka dezorientacja nie sprzyja satysfakcji z gry.
@KatpissNeverclean: Hmmm mnie się wydawało, że poziomy były dość sensownie zaprojektowane... Bossowie byli dość nudni. No ale nic, szkoda że Ci akurat nie przypasowało, bo to w sumie fajna seria. Ja bawiłem się świetnie.
@dyzmund: może dam jej jeszcze szansę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na razie zastanawiam się nad jakimś uzupełnieniem swej biblioteki gier.