Wpis z mikrobloga

Pewnie trafiła na tego z pary co umie pisać. Tak to posłanka Barbara Nowacka

@alteron: ... pisać? ... chyba czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
'Barbara Anna Nowacka – polska działaczka polityczna i feministyczna, z wykształcenia informatyczka...'
... doczytał do tego miejsca i dostał takiego spazmu, skurczu mięśnia przedramienia ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@eluwina321: oświecony mędrcu wskaż mi drogę, ujawnij tajemnice swej wysokiej świadomości, powiedz mi co myśleć bym nie był tańczącym jak oni. Proszę wskaż mi drogę o wielki świadomy wykopku.
  • Odpowiedz
@novopsico wloncz myślenie, głosuj na bosaka, Cejrowski mówi, że to jedyna wolnościowa opcja odkąd jedyny legalny prezydent, JE Mariusz Max kolonko został obalony przez Kaczyńskiego, który się mści za to, że Tusk zestrzelił samolot którym leciał jego brat
  • Odpowiedz
@Azaajaszz: macie za wszelka cene zkanalizować resztki swojej politycznej energi do szamba na tym teatrze że ktoś komuś psiknął i nie daj boże ani jednej własnej myśli nie zindukować w poważnych tematach, co do poważnych wydarzeń, realnie kształtujących rzeczywistość. Nie wymienie o jakich wydarzeniach ja mam takie zdanie bo to nie o to chodzi, żebyscie mnie tak czy inaczej zlabelowali. Chce żebyscie wy myśleli. Zaproponujcie co uważacie za poważne wydarzenia
  • Odpowiedz