Aktywne Wpisy

Ytarka +81
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +465
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
Ogólnie chodzi o to, że rozpisałem sobie makro na redukcje tkanki tłuszczowej (obecnie mam 12%) i przy mojej wadze 71kg wygląda to tak:
2100kcal
160g białko
47g tłuszcze
260g węgle
Zanim jednak zaczniecie mnie poprawiać przedstawię o co mi chodzi.. czy jeżeli będę przestrzegał tych liczb makro, nie ważne co jedząc, np. kanapki na chlebie pszennym, tosty, jajecznice, nawet pizze itd, ALE nie przekraczając rozpisanego makro, a nawet wpasowując się w nie idealnie, to czy uda mi się zbić tkankę do powiedzmy 9%? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam ochotę to przetestować, ale szczerze nie wiem czy to zadziała, czy jednak muszę patrzeć na coś więcej poza makro.
#pytanie #mikrokoksy
@AFC-D14: Hmm, a witaminy i cała reszta mikroskładników?
Spoko, multiple sport kupie sobie xD ale jakieś warzywka i owoce też chętnie dorzucę do talerza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JakKompocikToTylkoTruskawkowy:
No właśnie moje kolejne pytanie miało brzmieć czy mogę wyjść
Nie no, do tej pory zdarzało mi się tak, że nie zawsze udało mi się wyciągnąć 160g białka, a nie chciałem przekraczać kcal żeby coś "dojeść". Pisząc redukcja, mam bardziej na myśli redukcję tkanki tłuszczowej, bo waga jak najbardziej mi odpowiada i tutaj nie muszę zbijać jej jeszcze bardziej. Przestrzeganie makro już na poważnie zaczynam od jutra, także zobaczymy co z tego wyjdzie xD oczywiście rozumiem, że jakiś margines
Ahaaa dobra, czyli domyślam się, że jakbym chciał jednak zachować swoją wagę to musiałbym jeść 2500kcal, ale przez to nie zrzuciłbym tych 3% tkanki tłuszczowe? ( ͡° ʖ̯ ͡°) to jednak trudniejszy temat i chyba trzeba usiąść i pomyśleć na spokojnie nad taktyka :P
Patrz, na
źródło: comment_16066454918hPnPa8oopIeIC95S9T3xA.jpg
PobierzNo dobra, to lecimy z tym tematem i zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja pod koniec roku :D
Dla tego