Aktywne Wpisy
obibok69 +7

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,

Mam do Nikona lampę, ze 3 obiektywy które pasowałby do Z6
Jednak czytałem wiele dobrych opinii o #sony A7 III. Tylko pytanie czy dla tych paru zalet więcej co ma Sony względem Nikona opłaca się wymieniać cały system.
Co by Mirki doradziły?
#fotografia
Ze szkieł mam 18-105 tego kita, 35 i 50 z f1.8 oraz samyaga 8mm. Wiem, że szału nie ma. Jeszcze lampa sb600
@Focustoinfinity
Oglądam się za D7500 dx lub D750 fx (do 5500 zł). ( ͡º ͜ʖ͡º)
Głównie chciałem mieć aparat na górskie wycieczki, bezlusterkowca bym jeszcze zniósł, ale wiem co to znaczy nosić lustrzankę np 30 kilometrów góra-dół.
Niby tylko tak się wydaje, że niewiele to waży, ale aparat, jakiś obiektyw a to statyw i nagle niesiesz 4 kg dodatkowego bagażu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, ale przyszła chyba pora na nowe - D7500, D750 czy Z50 ? :)
Ale jakby nowy mavic 3 pro jakiś fajny wyszedł to może może ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a co do aparatów, to ja bym chyba szedł w z50 chociażby ze względu na jego poręczne rozmiary, a zdjęcia robi pewnie równie dobre co lustrzanki