Aktywne Wpisy

wykop +109
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 68.4% (1801)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 31.6% (831)

powodzenia +8
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Od czego mogą być te drzwi i klapa, nie wiem czy tylna czy przednia. Mi to wygląda na jakiegoś dostawczaka, ale nie mogę znaleźć od czego to jest, niestety nie ma nabitych żadnych numerów. Jedynie co było to naklejona kartka na której zachowały się napisy sugerujące, że jest to coś produkcji polskiej. Reszta zdjęć w komentarzu.
#samochody #carboners #zagadka #prl
źródło: comment_1606065822sq66QsrP0dqwdFV1hev4E4.jpg
Pobierzźródło: comment_16060659162qwhLrf9r0gplNKb4ytuW0.jpg
Pobierzźródło: comment_1606065937M8bbjQknVsaT2VLWUrvpv3.jpg
Pobierzźródło: comment_1606066606WFwSzQ0hpzPWdL3Gdj26r4.jpg
Pobierzźródło: comment_16060666599Hil2AzNwplzxR3KgGfy9h.jpg
Pobierz