Wpis z mikrobloga

@honk2991: Po prostu ludzie dorastają i stają się bardziej dojrzali. Ja też tutaj 10-12 lat temu jarałem Korwinem, a teraz jestem światopoglądowo lewacki. I bardzo dużo znajomych koło 30stki to samo ma
  • Odpowiedz
@honk2991: a co, obsrałeś się, że nie będziesz mógł się nie niepokojony przez nikogo brandzlować z kolegami z prawackiego kółeczka wzajemnego s----------a do fejków z frondy albo zmianynaziemi?
  • Odpowiedz
@honk2991: Na wykopie, jak i na wielu innych podobnych serwisach, udzielają się głownie ludzie młodzi. Młodzi najczęściej są w kontrze do władzy i tego co postrzegają za jej narracje.

W poprzednich latach (2007-2015) przez wiele lat rządziło tzw. lewactwo (w POL i w USA) i był kontr-ruch wśród młodych (sprawnie zresztą wsparty przed Rosję i różne alternatywne siły)

Jeszcze wcześniej, w 2007, młodzież pod wpływem rządów PiSu namawiała by "zabrać
  • Odpowiedz
@honk2991: Po ostatnich działaniach pisu i konfederacji trudno nie skręcić w lewo ¯_(ツ)_/¯ kiedyś twierdziłem ze „PiS-po jedno zło” ale dzisiaj widzę, ze się myliłem, jedno jest zdecydowanie gorsze. Co do konfederacji, to wolałbym narzygac sobie do ryja niż na nich zaglosowac
  • Odpowiedz