Aktywne Wpisy
nowszyja +17
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki

źródło: krakow
Pobierz
1-1-1-1 +17

Zepsuła się moja karta pamięci w telefonie na której były wszystkie moje zdjęcia (╥﹏╥) w tym zdjęcia moich szydełkowanych rzeczy. A ja głupia nie kopiowałam nigdzie, będę miała nauczkę. Na szczęście trochę mam zdjęć na wykopie, ale to jakieś 30%.
Jak ktoś ma jakieś rzeczy ode mnie, byłabym wdzięczna za jakieś zdjęcia.
Dużo było z tagu #polandball #pokemon #pokemongo
#bulbaszkaball
źródło: comment_16055408775AEl0ycuKrEVq9gt0kzUiv.jpg
Pobierz@Czarny_Klakier nie (╯︵╰,)
źródło: comment_1605542858OrKZJY6mReXYNMyZEkPQJr.jpg
Pobierzźródło: comment_1605601048KDwBgXwG05UHr6hy1y1kBr.jpg
PobierzPotrzebujesz w kompie czytnika kart. Jeśli Twój nie ma to można za kilka złotych kupić przejściówkę pod USB.
Użyj programu: Wondershare Recoverit - wg. mnie jedyny, który naprawdę działa i potrafi odzyskać bez ingerowania fizycznego w samą kartę, a trochę ich wypróbowałem. Za darmo jest jako trial i można tą wersją tylko zobaczyć ile jest wstanie odzyskać. Więc żeby odzyskać potrzebujesz pełnoprawną wersję.
źródło: comment_1609536865dkNRG8RtBjq0UGnquLQR6M.jpg
Pobierz