@cumpot: Wstrzymaj sie, pierwsze wersje miewają wady sprzętowe, przegrzewanie itp. Biblioteka gier jest marna, dopiero za kilka-nascie tygodnie cos fajnieszego wpadnie, teraz jest okazja ograc na PS4 wszystko na co nie miałeś czasu. Przynajmniej ja tak sobie argumentuję.
@blun0te: nie mam ps4, a marzy mi się taki god of war, spiderman czy the last of us. Wiem na 100%, że nie będę miał na to czasu, może 4godziny w tygodniu gdzieś po nocach a przecież cyberpunka wychodzi a mam go już na pc. Ebany konsumpcjonizm nie daje mi żyć
@cumpot: a po co walczyć i sobie odmawiać, w życiu liczą się przyjemności ( ͡°͜ʖ͡°)
@blun0te: a ja sobie argumentuję, że sprzedając ps4 nawet nie odczuję kupna nowej konsoli (sprzedałem pro i kilka pudłekek i wziąłem digital, praktycznie na 0 wyszedłem ( ͡°͜ʖ͡°)) a fajnie mieć nowy system i żeby death stranding nie klatkował jak cholera.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
@blun0te: a ja sobie argumentuję, że sprzedając ps4 nawet nie odczuję kupna nowej konsoli (sprzedałem pro i kilka pudłekek i wziąłem digital, praktycznie na 0 wyszedłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)) a fajnie mieć nowy system i żeby death stranding nie klatkował jak cholera.