Wpis z mikrobloga

#ebike złoży mi jakiś mądry wykopek coś sensownego, bo widzę że pod tym tagiem sami fachowcy? rower swój mam już.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@To-masz: widzę w swojej okolicy tylko jakieś damki wyglądające, jakby kontakt z krawężnikiem miał je zabić, średnio nadające się do jazdy po mieście, za mało górskie, boję się że po czterech godzinach zostanę sama z wielką ciężką baterią do pchania
  • Odpowiedz
@KingaM: słuchaj ja tam nie wiem jak u was w Krakowie( ͡° ʖ̯ ͡°), ale nawet pomyśl logicznie. Nie bierz czegoś nowego bo szkoda kasy, jak nawet nie wiesz jak to jedzie. Kup coś w twojej okolicy żebyś mogła zweryfikować czy ci pasuje ten model. Bo to się opiera o jedną zasadę, ogniwa.
  • Odpowiedz
@KingaM: Za 1000zl nie powojujemy. Pokaz jaki masz ten rower i czy się nadaje. Ja tez miałem dobry stary rower który aż się prosił o taki upgrade. Koszt mojej przeróbki nie licząc hamulców które trzeba było zmienić to 2500zl (silnik i aku). Wybrałem silnik mid (Tsdz2) wiec w korbie aby zachować wyważenie roweru i nadal żeby został rowerem, polecam. Na nowy sezon może uda się złożyć rower na ramie stricte
Storczycki - @KingaM: Za 1000zl nie powojujemy. Pokaz jaki masz ten rower i czy się n...

źródło: comment_1604857427kyQgnAN2NdPqS9VmAerkIT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Pieskor: można dołożyć manetkę, wtedy kręci się napęd, wiec jak planujesz jeździć więcej na manetce niż pedałując to lepszy jest hub. Ja osobiście manetki nie mam bo nie potrzebuje a w razie konieczności mogę przytrzymać przycisk od manipulatora by symulować manetkę
  • Odpowiedz
@Pieskor: Rower spoko, ale zestaw bym kupił inny. Poświecił chwile czasu i kupił silnik i sterownik w Chinach, a baterie z Polski z grupy facebookowej wyjdzie taniej i lepiej
  • Odpowiedz