Wpis z mikrobloga

czy wy tam jesteście normalni? czy gdybym napisał wpis, że się ciesze z tego że bedzie można strzelać z ostrej amunicji do moderatorów serwisu wykop peel to też by było spoko?

@6c6f67696e: przecież właśnie to napisałeś.
  • Odpowiedz
@6c6f67696e: Tu akurat zgłoszenie oceniał bot, nie moderator - bot nie zawsze jeszcze prawidłowo rozpoznaje sens wypowiedzi, dlatego zamiast krzyczeć, podsyłajcie nam takie rzeczy na formularz kontaktowy (jest w stopce strony). Będziemy poprawiać :-)
  • Odpowiedz
Tu akurat zgłoszenie oceniał bot, nie moderator

@a__s: Anka, przecież takie tłumaczenie jest żałosne. Zrobiliście nowe zasady moderacji to nauczcie bota z nich korzystać albo go wyłączcie i zatrudnijcie więcej ludzi. Ja wiem, że postów tu na minutę leci setki ale na tym serwisie coraz mniej rzeczy działa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@a__s: byłoby ekstra gdyby przy decyzji bota w takim razie był przycisk - prześlij do dalszej moderacji-- jeśli bot nie wychwyci samodzielnie
  • Odpowiedz
@a__s: W tej moderacji to chyba wszyscy są botami, zdejmują wpisy nie łamiące regulaminu, a odwołania po sekundzie nieprawidłowe.

Jeszcze jak zgłaszam coś do nich, to dają zgłoszenie nieprawidłowe i wklejają notkę, w której jest dokładnie mowa o tym co zgłosiłem (°°
  • Odpowiedz