Aktywne Wpisy

dqdq1 +654

KingaM +20
Najlepsza wigilia ever, zaprosiłam na nią swojego dręczyciela z technikum, który gdy czas pokazał okazał się najbardziej lojalnym ziomkiem do którego mogę wpaść w środku nocy, porozmawialiśmy ze sobą bardzo szczerze, rozmawialiśmy do 2 w nocy przy wigilijnym stole wyjaśniając sobie różne rzeczy, gdzie rodzina już dawno poszła spać i mnie olala traktując mnie ewidentnie gorzej, popłynęło wiele łez, wiele mi to dało, na pewno więcej niż psycholog i psychiatra na którego
Zdrowe płuca u góry, dolne po przebytym covidzie ( mniej więcej ta sama wysokość przekrojów). Z fartem miruny
#koronawirus #medycyna #covid19
źródło: comment_16044465997BakSJ80TFZyf5RTsnuT3f.jpg
PobierzNie neguję wirusa w żadnym wypadku, choć imo środki, jak lock to przesada.
Czy wirus może zaszkodzić płucom przy lekkim lub bezobjawowym przebiegu choroby?
Znam osobę po lekkim przebiegu covida, wyzdrowiała i po kilku tygodniach czuje się tak dobrze jak przed infekcją, wróciła do uprawiania sportu i nie narzekała na poważny spadek kondycji czy problemy z oddychaniem...
Zastanawia mnie, z jakimi objawami przechodziły infekcję osoby, których płuca widać na dole? Ciężkie przypadki z zapaleniem płuc, czy może też przypadki lżejsze? Jaki był
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś pewien, że to było to? To przecież jeszcze przed epidemią w Wuhan...
Robiłeś test na przeciwciała?
@DmNQ193: Wiesz, ta wypowiedź wrzuca Cię do wora razem ze spiskowcami. Zachorowałeś prawie przed pojawieniem się choroby. No gratulacje. Dlatego nie wiem, jak bardzo poważnie traktować cały Twój post.
@gardan: wedle objawów tak uważam ( baardzo rzadko choruje, to było po prostu dziwne, we Francji też potwiedzone pierwsze przypadki z grudnia 2019) póki co w szpitalu tylko wymazy PCR. Póki co na szczęście ujemne.
Co do ciężkich objawów grypowych w
Warto iść